«Πάτησε» Καρπενήσι χωρίς Πατινιώτη

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΛ – Απών ο νεοαποκτηθείς άσος καθώς προέκυψε πρόβλημα οικονομικής φύσεως

Από το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) βρίσκεται στο Καρπενήσι η αποστολή της ΑΕΛ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι «βυσσινί» ετοιμάζονται για δουλειά σε έντονους ρυθμούς καθώς το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, ως είθισται, διπλές προπονήσεις, ενώ αναμένεται να κλειστούν και φιλικά. Ο Ράτκο Ντόστανιτς λοιπόν έχει πάρει μαζί του τους εξής: Τσιμπάμπα, Πάτο, Μπανούση, Οικονομόπουλο, Αναστασόπουλο, Νικολόπουλο, Γιοβάνοβιτς, Καβουσάκη, Μονιάκη, Νικολακάκη, Ξενοδόχοβ, Ροβίθη, Βέρτζο, Κομεσίδη, Ουρτάδο, Χάμο, Καππό, Μανακούσιο, Καμπέρη, Σουλιώτη, Μπαλογιάννη, Μασούρα, Πατσογεώργο, Χοτζάλι, Μαρουκάκη, Μπουντόπουλο και Κοντοχρήστο.

Απών είναι ο νεοαποκτηθείς Πατινιώτης, που ανακοινώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα. Αιτία είναι πως ο νεαρός άσος δεν έχει εξοφληθεί πλήρως από την Παναχαϊκή στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος κάτι που αποτελεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του. Έτσι, οι διοικούντες την ΑΕΛ «τρέχουν» την υπόθεση προκειμένου να βρεθεί σύντομα λύση και ο παίκτης να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep