Μεταγραφική τριάδα στην ΑΕΛ

Οι διοικούντες τους «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Δημήτρη Σουλιώτη, Σωτήρη Χάμου και Θανάση Πατινιώτη

Την αμυντική της γραμμή και τον χώρο του κέντρου ενίσχυσε η ΑΕΛ με την απόκτηση των τριών παικτών που ανακοίνωσε κι επίσημα την Τρίτη (4/8). Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» και με τη… βούλα είναι ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σουλιώτης, Ο 22χρονος ανασταλτικός μέσος Σωτήρης Χάμος και ο 21 ετ΄βων μέσος Θανάσης Πατινιώτης.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:

1. Δημήτριο Σουλιώτη, 20 ετών, κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1,94, με συμβόλαιο 4 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Τύρναβος και ήταν βασικό στέλεχος στο δεύτερο μισό της περιόδου, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά για αυτή τη μεταγραφή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Βασίλη Μπρέζα.

2. Σωτήριο Χάμο, 22ετών, αμυντικό χαφ, με ύψος 1,87, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη μεταγραφή το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

3. Αθανάσιο Πατινιώτη, 21 ετών, αριστερό περιφερειακό και εσωτερικό επιτελικό μέσο, με ύψος 1,77, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία είχε μεταγραφεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ με αγορά και είχε υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep