Αποθέωση πριν την αναχώρηση

Πάνω από 100 φίλοι της ΑΕΛ έδωσαν το «παρών» στην ανοικτή προπόνηση στα Δένδρα – Το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) αναχωρεί για Καρπενήσι η αποστολή

Την ευκαιρία να δουν ξανά από κοντά την ΑΕΛ της νέας σεζόν είχαν οι φίλοι της ομάδας στο πλαίσιο της «ανοικτής» προπόνησης που διεξήχθη την Δευτέρα (3/8). Πάνω από 100 οπαδοί των «βυσσινί» λοιπόν έδωσαν το «παρών» στις εγκαταστάσεις των Δένδρων όπου αποθέωσαν τον Ράτκο Ντόστανιτς και τους ποδοσφαιριστές του. Απών από την προπόνηση ήταν ο Ζοέλ Τσιμπάμπα που έπρεπε να μεταβεί στο εξωτερικό για να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις, αλλά θα είναι κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη (4/8) για το Καρπενήσι. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στο προπονητήριο της ΑΕΛ βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, θέλοντας να δει από κοντά κι αυτός την προπόνηση.

Καθώς η προπόνηση ήταν «ανοικτή» τόσο για τον κόσμο όσο και για τα Μέσα, οι παίκτες της ΑΕΛ προέβησαν σε δηλώσεις. Αναλυτικά:

Άγγελος Βέρτζος: «Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες. Η προετοιμασία πάει καλά και ελπίζω να φανεί μέσα στο γήπεδο. Οι στόχοι έχουν μπει από την αρχή, από την διοίκηση και τον προπονητή και εμείς τους έχουμε πει. Οι στόχοι είναι υψηλοί και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Νίκος Αναστασόπουλος: «Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ καλή προετοιμασία να έχουμε, να μπούμε με το καλό στις υποχρεώσεις μας και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Μανώλης Μονιάκης: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα της ΑΕΛ. Όλα τα παιδιά πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι κάτω για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας όλη την χρονιά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που θέλει να βγει στην Α’ Εθνική και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ζαχαρίας Καβουσάκης: «Αισθανόμαστε δυνατοί, οι προπονήσεις είναι ευχάριστες. Δίνουμε το 100 % των δυνατοτήτων μας για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Γεννάδιος Ξενοδόχοβ: «Η ΑΕΛ πρέπει να έχει υψηλούς στόχους. Ο ανταγωνισμός με κάνει καλύτερο».

Μανώλης Νικολακάκης: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, αλλά για αυτό γίνεται και η προετοιμασία. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep