Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλικό για Γκρούμπιεσιτς

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Νικολά Γκρούμπιεσιτς που δοκιμάζεται από τον προπονητή της ΑΕΛ Νίκο Κεχαγιά. Ο Νικολά Γκρούμπιεσιτς που δοκιμάζεται από τον προπονητή της ΑΕΛ Νίκο Κεχαγιά.

Στη Λάρισα βρίσκεται ο 28χρονος επιθετικός που έκανε προπόνηση με την ΑΕΛ και θα δοκιμαστεί την Τετάρτη κόντρα στην ομάδα Νέων. VIDEO ΕΔΩ

Στο φιλικό αγώνα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου (15.00) με την ομάδα Νέων θα δει ο προπονητής της ΑΕΛ Νίκος Κεχαγιάς τον 28χρονο επιθετικό Νικόλα Γκρούμπιεσιτς που το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Λάρισας. 

 

Ο Σέρβος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μακάμπι Χάιφα συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Λάρισας στα Δένδρα και θα "κριθεί" στο φιλικό της Τετάρτης κόντρα στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ.
Το τεχνικο επιτελείο της ομάδας μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με τον Ζέκινια και τον Σαϊτιώτη αναζητούσε επιθετικό από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να υπογράψουν συμβόλαιο μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΜΠΙΕΣΙΤΣ

Ο Σέρβος επιθετικός γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1984 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν με την οποία σε 33 αγώνες από το 2001 μέχρι το 2006 σημείωσε 13 γκολ. Η ομάδα του Βελιγραδίου τον έδωσε δύο φορές δανεικό, στην Τελεόπτικ όπου σημείωσε 21 γκολ στα 28 ματς που αγωνίστηκε, ενώ είχε ένα εξάμηνο και στην Βόζντοβακ με 5 γκολ σε 13 ματς.
Από το 2006 μέχρι το 2009 αγωνίστηκε σε 64 ματς με την Καζάμ και βρήκε 13 φορές τον δρόμο για τα δίχτυα. Την σεζόν 2009-10 έπαιξε σε 13 ματς με την Στάνκομ και σημείωσε 3 γκολ. Το πέρασμα του από την Χάποελ Χάιφα κράτησε μόλις για έξι μήνες, όπου πρόλαβε να αγωνιστεί σε 8 ματς και να σημειώσει ένα γκολ. Τους τελευταίους έξι μήνες ήταν ελεύθερος.

.

 

Last modified onΔευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep