Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε Ευρώ για Κανόμπιο»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Για την οφειλή 230.000 ευρώ στον Φαμπιάν Κανόμπιο μίλησε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή στον Sentra 103,3. Απάντησε ο Κώστας Πηλαδάκης με δηλώσεις του στην "Ελευθερία". 

Ο Κανόμπιο δεν δέχθηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε και σήμερα θα του καταβληθεί η πρώτη δόση, όπως επιδίκασαν τα ποδοσφαιρικά οικονομικά δικαστήρια Κώστας Πηλαδάκης

Ο δικηγόρος Βαγγέλης Χατζηιωάννου μίλησε στο ραδιόφωνο του Sentra 103,3 για το θέμα των οφειλών του Πανιωνίου στον Αλβαρο Ρεκόμπα και επιβεβαίωσε το χρέος της ΑΕΛ προς τον Φαμπιάν Κανόμπιο. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως η υπόθεση του Φαμπιάν Κανόμπιο είναι διαφορετική από αυτή του Αλβαρο Ρεκόμπα και δεν υπάρχει θέμα κατάπτωσης της εγγυητικής της ΑΕΛ για τις οφειλές της αφού είναι στη δικαιοδοσία της ΕΠΟ και όχι της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Χατζηιωάννου στον Sentra 103,3.

«Είναι και άλλες ομάδες που χρωστάνε όπως η Λάρισα για την οποία έχω κάνει σχετική καταγγελία στην Επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ για μια οφειλή 230.000 Ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Κανόμπιο για την οποία δεν έχει πληρώσει ούτε ένα Ευρώ».

Μπορείτε εσείς να προσφύγετε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για κατάπτωση της εγγυητικής της ΑΕΛ;

"Σαν Αλβάρο Ρεκόμπα μπορώ να προσφύγω στην Επιτροπή αν πρώτα πάρω δικαστική απόφαση για την επιταγή. Στην περίπτωση του Κανόμπιο δεν μπορώ να πάω διότι η υπόθεση βρίσκεται στην ΕΠΟ".

Ο Κώστας Πηλαδάκης απάντησε στις δηλώσεις του δικηγόρου του Φαμπιάν Κανόμπιο και τόνισε πως δεν μπόρεσαν οι δύο πλευρές να έρθουν σε απευθείας διακανονισμό και η ΑΕΛ θα πληρώσει τις δόσεις όπως τις όρισε η αρμόδια επιτροπή. "Ο Κανόμπιο δεν δέχθηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε και σήμερα θα του καταβληθεί η πρώτη δόση, όπως επιδίκασαν τα ποδοσφαιρικά οικονομικά δικαστήρια", είπε ο Κώστας Πηλαδάκης στην "Ελευθερία".
Last modified onΔευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep