«Ζηλεύουν» τον Διλμπέρη

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα μίλησε για την προνομιακή θέση που έχει ο ίδιος και οι παίκτες του, όντες μέλη των «σταχυοφόρων»

Στα μεγάλα σχέδια και τις μεγάλες νίκες που θα πρέπει να κάνει ο Αγροτικός Αστέρας ώστε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Μάλιστα, επεσήμανε μιλώντας στον «Arena FM 89,4» πως τη θέση τη δική του και των παικτών του ζηλεύουν αρκετοί, ενώ για το μέλλον ανέφερε πως «τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στις εποχές της έντονης κρίσης δεν μπορεί να πει πως τα λεφτά δεν μετράνε αλλά όλοι έχουμε φιλοδοξίες και στόχους. Υπάρχει η ευτυχής συγκυρία ο Αγροτικός Αστέρας να είναι μια σπάνια ομάδα με μια φερεγγυότητα από τον μεγαλομέτοχο και τον όμιλο. Πολλοί θα ζήλευαν να βρισκόντουσαν στη θέση μου και των ποδοσφαιριστών μου».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια: «Είναι δύο χρόνια, το αποφασίσαμε μαζί με τον πρόεδρο και θέλουμε να δείξουμε πως βάλαμε έναν ορίζοντα μέσα σε δύο χρόνια να κάνουμε το κάτι καλύτερο. Η ομάδα σώθηκε φέτος δύσκολα, του χρόνου μια άνετη παραμονή θα ήταν κάτι καλό και μετά… τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Για τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα: «Η δυναμική των δυτικών συνοικιών είναι μεγάλη όμως δεν έχει έρθει το μεγάλο αθλητικό γεγονός για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο αλλά και ανθρώπους που θα θέλουν να βοηθήσουν από άλλα πόστα. Οι άνθρωποι έρχονται μόνο αν έρθουν οι διακρίσεις. Πρέπει η ομάδα να κάνει μεγάλα παιχνίδια και μεγάλες νίκες».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός εδώ και αρκετές μέρες. Θέλουμε να μείνει ο κορμός της περσινής ομάδας και να συνεχίσουμε μ ποδοσφαιριστές εκεί που θεωρούμε πως έχουμε αδυναμίες. Έχουμε προσεγγίσει τους στόχους μας και δεδομένου πως έχουμε αδειοδότηση αλλά και μια μεγάλη αγορά στην Θεσσαλονίκη έχουμε μια δυναμική για ένα ρόστερ με αρκετές δυνατότητες. Από εκεί και πέρα είμαστε λίγο στα τυφλά γιατί δεν ξέρουμε την δομή του πρωταθλήματος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep