Ανανέωσε ο Διλμπέρης

Και τη νέα σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Την αναμενόμενη συμφωνία ανακοίνωσε την Τρίτη (23/06) ο Αγροτικός Αστέρας. Ο λόγος για την ανανέωση συνεργασίας των «σταχυοφόρων» με τον τεχνικό, Παναγιώτη Διλμπέρη. Η επιστροφή του προέδρου, Ηλία Θεοδωρίδη από το εξωτερικό δρομολόγησε τις εξελίξεις και ο 41 ετών τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση, ώστε να βρίσκεται στο τιμόνι τα δύο επόμενα χρόνια. Στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του Ευόσμου ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε μία ομάδα που έχω συνδέσει πολλά χρόνια της πορείας μου στο ποδόσφαιρο και έχω δεθεί πλέον πολύ έντονα. Από αύριο αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, όπως πάντα με μέθοδο, σοβαρότητα και φιλοδοξία. Πιστεύω ότι κάθε προπονητής όταν δέχεται μία τέτοια πρόταση αισθάνεται χαρά, ικανοποίηση και μεγάλη ευθύνη. Μέσα στο διάστημα των δύο ετών η διοίκηση και ο κόσμος του Αγροτικού Αστέρα περιμένουν να δημιουργήσουμε κάτι μεγαλύτερο από ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου για δύο χρόνια με τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Το συμβόλαιο του ανανέωσε και ο άμεσος συνεργάτης του κ. Διλμπέρη, Τάσος Κατσαμπής.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης οδήγησε τον Αγροτικό Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής το 2013-2014 και στην ιστορική διάκριση της κατάκτησης της πέμπτης θέσης της γενικής βαθμολογίας της Football League ΟΠΑΠ 2014-2015. Το βιογραφικό του κοσμούν επίσης η σημαντική καριέρα ως τερματοφύλακας του Ηρακλή (1998-2006) και του Αγροτικού Αστέρα (2006-2010) και η επίτευξη δύο ανόδων ως προπονητής του Εθνικού Γαζώρου (2011-2013).

Άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Διλμπέρη παραμένει ο Τάσος Κατσαμπής. Ο πρώην διεθνής αμυντικός θα εξακολουθεί να προσφέρει στον Αγροτικό Αστέρα την τεχνογνωσία που κατέχει ως προπονητής και την πλούσια εμπειρία που αποκόμισε ως ποδοσφαιριστής από τις εννέα συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και τις 535 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική. Τη συνεργασία του με τον Αγροτικό Αστέρα ανανέωσε επίσης ο καταξιωμένος γυμναστής, Σάκης Γεωργάκης».

Last modified onΤρίτη, 23 Ιούνιος 2015 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep