«Δεν υπάρχει πλέον σιγουριά»

Ο Πέτρος Κοντέων ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τον ΑΟΧ.

Από τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα από τον ΑΟ Χανιά και ήταν στο πλάνο των ανθρώπων που θα αναλάμβαναν την ΠΑΕ ήταν ο Πέτρος Κοντέων (27 συμμετοχές, 4 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο). Ο 31 ετών αμυντικός μέσος είχε επαφές με τους Παντελή Ευθυμάκη, Κώστα Σγουράκη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως οι τελευταίες εξελίξεις τον αναγκάζουν, όπως δήλωσε ο ίδιος στο flnews.gr, να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Μίλησα και με τον κύριο Ευθυμάκη και τον κύριο Σγουράκη και θα ανανέωνα το συμβόλαιό μου, όμως έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις θα πρέπει να κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου», ανέφερε ο Κοντέων και συνέχισε: «Πλέον δεν υπάρχει σιγουριά στο θέμα της διοίκησης. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή για να συνεχίσω στον ΑΟΧ».

Σε ό,τι αφορά στην περσινή σεζόν ο έμπειρος αμυντικός μέσος είπε:
«Είχαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά με αλλαγές προπονητών, προέδρων... Ήμαστε μια ομάδα που θα μπορούσαμε κάλλιστα να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα βάσει της αγωνιστικής παρουσίας που είχαμε. Ειδικά στον πρώτο γύρο πήγαμε πολύ καλά και με τον Σούλη Παπαδόπουλο κάναμε μόλις μία ήττα, αυτή από την ΑΕΚ».

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep