«Μπορεί να μην υπάρχει ΑΟΧ»

Ο Κώστας Σγουράκης μίλησε για... αλαλούμ στον ΑΟ Χανιά.

Αβεβαίο είναι το μέλλον του ΑΟ Χανιά έπειτα από το «ναυάγιο» εμπλοκής του Κώστα Σγουράκη στα διοικητικά. Ο ίδιος έκανε λόγο για... αλαλούμ και στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (16/06) στον ΣΠΟΡ FM Χανιά υποστήριξε ότι το πρόβλημα των «κυανόλευκων» είναι τεράστιο και αύριο μπορεί να μην υπάρχει ΑΟΧ!

«Δεν με άφησαν να κάνω το come back», ανέφερε μεταξύ άλλων και σημείωσε: «Άλλα άκουσα και άλλα συνάντησα. Έβαλα τον πατέρα μου να μιλήσει με τον Κώστα Κιάσσο για να επιστρέψει και να βοηθήσει όσο μπορεί, θα είχαμε χορηγία από κατασκευαστική της Κέρκυρας. Πολλοί μέτοχοι είπαν ένα μεγάλο όχι. Έπρεπε να ψηφίσουν και να εγκρίνουν τα μέλη που πρότεινα, ώστε να έχουν νομική κατοχύρωση για τα λεφτά που θα έβαζαν.

Οι Στέλιος Σφακιανάκης, Παντελής Ευθυμάκης, Γιάννης Ντερμανάκης, Νίκος Λαγουμιτζής, Δημήτρης Βιριράκης ήταν πάντα δίπλα μου. Ωστόσο, όταν ο Παντελής Ευθυμάκης έκανε κρούση στον πρόεδρο της ΕΠΣ, Γιώργο Βούρβαχη εκείνος του είπε: «Γιατί να του δώσεις την ομάδα; Έχω εγώ επενδυτή από την Αθήνα». Με έχουν παγώσει πλέον. Να βρουν τρόπο να με γυρίσουν πίσω. Αποδείχτηκε ότι γίνεται ένα αλαλούμ. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και αύριο μπορεί να μην υπάρχει ομάδα».

Σημείωσε ακόμα ο Σγουράκης ότι σε επαφή που είχε με τον Νίκο Κατσιγιάννη, ο δεύτερος του μετέφερε ότι δεν θέλει να ασχοληθεί, τόνισε ότι ο Μιχάλης Τζουγκαράκης ήταν διαρκώς δίπλα του και συμπλήρωσε: «Δεν έχω ανάγκη να πάρω πόντους από τον ΑΟΧ, ούτε να προβληθώ. Ένα απλό παιδί είμαι».

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιούνιος 2015 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep