«Όραμα και φιλοδοξία»

Νέες δηλώσεις του Πασχάκη Τσιτιρόκη για τους ενδιαφερόμενους του Πιερικού.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης μίλησε την Παρασκευή (05/06) στο flnews.gr σχετικά με την επικείμενη ανάληψη της ομάδας από τον Χρήστο Μανώλα και τη σύζυγό του, Ελένη Νταλούφα. Όπως επανέλαβε στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης, η μόνη επιφύλαξη που εξέφρασαν είναι ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με τα χρέη και ότι θα κάνουν νέα ΠΑΕ χωρίς πρόβλημα.

Όπως δήλωσε ο Τσιτιρόκης:

«Αρχικά οι άνθρωποι επιφυλάχθηκαν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με χρέη, και ότι θα κάνουν νέα ΠΑΕ χωρίς πρόβλημα. Νομίζω θα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την πρόταση και το πλάνο τους επίσημα στη νέα γενική συνέλευση και από εκεί και πέρα θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδος, (εκτός αν υπάρξει δεύτερο ψηφοδέλτιο και πάμε σε ψήφισμα). Θεωρώ ότι οι εκλογές θα γίνουν 17, 20 ή 21 του μηνός, το θέμα είναι να συνεχίσουν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ζεστό το ενδιαφέρον τους, να έχουν όραμα, φιλοδοξία, ικανότητα να μπορούν να καθοδηγήσουν αυτό το σύλλογο διότι είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και μεγάλη φανέλα».

Για τη παρουσία του κόσμου:

«O κόσμος του Πιερικού πιστεύω θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια. Δεν θα ξεχάσω πότε ότι πριν αρκετά χρόνια ο Πιερικός της Δ' Εθνικής έπαιξε ένα μπαράζ στη Αθήνα και είχε 1.000 άτομα στο γήπεδο σε μια απόσταση 500 χιλιόμετρα από την έδρα του, απλά εκείνη τη χρονιά η ομάδα είχε καλή πορεία, υπήρχε ενθουσιασμός. Πιστεύω να γίνει κάτι παρόμοιο και τη νέα χρονιά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep