«Αυτό είναι το μοναδικό υπαρκτό ενδιαφέρον»

Τι δηλώνει στο flnews.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης, για την ομάδα της Κατερίνης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης, μιλάει στο flnews.gr για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν την περίοδο η ομάδα της Κατερίνης. Δηλώνει ότι το μοναδικό και υπαρκτό ενδιαφέρον είναι των Μανώλα - Ντούφα, οι οποίοι είναι πιθανό να πάρουν τις τύχες της ομάδας.
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Την προηγούμενη Τετάρτη κάναμε ανοικτή συγκέντρωση. Ενημερώσαμε το σώμα για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που η ομάδα πάει στη Γ' Εθνική και στα χέρια του Ερασιτέχνη. Τρία βασικά ερωτήματα που ενδιαφέρουν τον εκάστοτε επενδυτή είναι τα εξής: Αν κληρονομεί χρέη από την ΠΑΕ, που δεν υφίσταται, γιατί δεν κληρονομεί χρέη ο Ερασιτέχνης. Ένα άλλο, αν ο τωρινός Ερασιτέχνης έχει δικά του χρέη, που επίσης δεν υφίσταται, γιατί έχουμε μηδενικό χρέος. Απαντήθηκε και το ερώτημα αν ένας επενδυτής πάρει την ομάδα και την ανεβάσει κατηγορία, και δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης της προηγούμενης ΠΑΕ, αν δικαιούται να κάνει δική του ΠΑΕ.

Είναι θέμα γενικής συνέλευσης να αποφασίσει ο Ερασιτέχνης αν θέλει να κάνει νέα ΠΑΕ με νέο ΑΦΜ ή αν θέλει να αναβιώσει την παλιά ΠΑΕ, εφόσον δεν έχει τελειώσει η εκκαθάριση. Έγινε και μία ενημέρωση για τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν να εμπλακούν στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή το μοναδικό και υπαρκτό ενδιαφέρον είναι του κ. Μανώλα και της κ. Ντούφα, ένα ζευγάρι που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κατερίνη. Άκουσαν τι ειπώθηκε και μένει να πάρουμε το πράσινο φως από τους δικούς τους δικηγόρους. Θεωρητικά θα προχωρήσουν. Εμείς 21 ή 23 του μήνα θα κάνουμε την τακτική γενική συνέλευση, οπότε παράλληλα θα γίνουν εκλογές στον Ερασιτέχνη. Εκείνη τη μέρα θα παρθεί και η απόφαση για το ποιος θα πάρει την ομάδα».

Last modified onΣάββατο, 06 Ιούνιος 2015 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep