«Να μας δυναμώσει αυτή η ήττα»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης χαρακτήρισε δύσκολη την ημέρα για την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά τόνισε πως πρέπει να βρει τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει .

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε πως χρειάζεται η ομάδα να κρατήσε τη συνοχή της και να πάρει δύο νίκες στα επόμενα ματς ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Όπως ανέφερε μετά την ήττα (5-0) από τον Αγροτικό Αστέρα:

«Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα με πολύ βαρύ σκορ. Είναι μια δύσκολη μέρα, πρέπει να την ξεπεράσουμε και να στηρίξουμε ψυχολογικά τους παίκτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τη δύναμη για να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και να σωθούμε. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0 και παίζεις με παίκτη λιγότερο είναι πολύ δύσκολο οι ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να διαχειριστούν τον αγώνα.

Δεν είχαμε τις δυνάμεις, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το βαρύ σκορ. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που μας στήριξε μέχρι το τελευταίο λεπτό, Κοιτάζουμε μπροστά, πρέπει να κρατήσουμε την συνοχή και την ομοιογένεια μας. Πρέπει να δυναμώσουμε από αυτό το αποτέλεσμα».  

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep