Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρεαλισμό στόχων ζητά ο Μπάντοβιτς

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς

 

Τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ΑΕΛ και την ήττα στο «Ελ Πάσο» από την Καλλιθέα, έκανε λόγο για ρεαλισμό στόχων και τόνισε πως για να βελτιωθεί η ομάδα θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές. Παράλληλα όμως είπε πως θα δουλέψει με το υπάρχον υλικό για να αλλάξει την μέχρι τώρα παρουσία των βυσσινί, οι οποίοι τείνουν να εξελιχθούν στην αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεχτήκαμε ένα γκολ στην αρχή, βρήκαμε έναν αντίπαλο με αμυντική οργάνωση, ο οποίος κέρδισε όλες τις μονομαχίες και τις δεύτερες μπαλιές. Προσπαθούσαμε να βρούμε λύση στην επίθεση απέναντι στην κλειστή άμυνα και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε δυο-τρεις φάσεις που θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Εκεί αν γινόταν το 1-1 θα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε την ροή αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση επιθετικά, είτε με προσωπική ενέργεια, είτε με κάποιες μεγάλες μπαλιές στους επιθετικούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα και θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Αυτούς τους παίκτες έχουμε,  αυτό είναι το ρόστερ, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες. Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Από εδώ και πέρα χρειάζεται ρεαλισμός», ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού της ΑΕΛ.

Σε ερώτηση του «FL News» για το αν εννοεί με τη λέξη ρεαλισμός ότι με το υπάρχον ρόστερ, η ΑΕΛ δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο, απάντησε ως εξής: «Θεωρώ ότι σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτες για να βελτιώσουμε την εικόνα μας άμεσα. Φυσικά αυτό μπορεί να γίνει και από την προπόνηση, μπορεί να γίνει και με αυτούς τους παίκτες που έχουμε και με αυτούς θα πορευτούμε. Δυστυχώς παίζουμε Τετάρτη, Κυριακή και αυτό δεν μας δίνει τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Αλλά τα παιδιά προσπαθούν και κάποια πράγματα μέσα από τη δουλειά μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Η εικόνα όμως για να βελτιωθεί χρειάζονται μεταγραφές, πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο επιθετικό κομμάτι και αυτό θα κάνουμε».

Σε ερώτηση για την πενιχρή επιθετική παραγωγή της ΑΕΛ στους τελευταίους αγώνες με τις ελάχιστες τελικές και τα μηδέν γκολ σε τέσσερα ματς, είπε: «Στο επιθετικό κομμάτι είναι δύσκολο. Χρειάζεται πολλές επαναλήψεις στην προπόνηση και είναι δύσκολο να βελτιωθεί άμεσα. Φυσικά με προβληματίζει».

Εν συνεχεία ο κ. Μπάντοβιτς αποκάλυψε πως «η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Σε ερώτηση αν υπολογίζεται τελικά ο νεοαποκτηθείς Μπλέντι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, ξεκαθάρισε: «Γιατί να μην υπολογίζεται ο Μπλέντι; Ανάλογα με το ρόστερ θα αποφασίζουμε, θα του δοθεί η ευκαιρία».

 

Σωτηρίου: «Εχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν»

Τους παίκτες της ΑΕΛ εκπροσώπησε ο Δημήτρης Σωτηρίου ο οποίος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ: «Αλλη μία ήττα 4η συνεχόμενη είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Εχουμε φτάσει σε οριακό σημείο. Εχουμε φτάσει στο μηδέν. Πάλι εμφανιστήκαμε με ένα πρόσωπο που δεν αντικατοπτρίζει τις δυνάμεις μας. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σήμερα και η Καλλιθέα κέρδισε δίκαια. Εχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Εμείς όμως τη φτάσαμε την ομάδα σε αυτό το σημείο εμείς πρέπει να την πάρουμε από εδώ. Οπως και στη ζωή πρέπει να δείχνεις τη δύναμη σου και να πας όσο πιο ψηλά μπορείς. Επιβάλλεται μία καινούρια αρχή από το ματς με τον Θρασύβουλο. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο που τον έχουμε απογοητεύσει και το γνωρίζουμε. Πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είναι θέμα χρόνου να βγει η δουλειά που γίνεται και σε αυτό θα μας βοηθήσει και ο κόουτς. Συγχαρητήρια στον κ. Παντέλη και την ομάδα του»

Σε ερώτηση αν είναι ψυχολογικό το θέμα της ΑΕΛ, απάντησε: «Είναι θέμα ψυχολογίας. Αλλά είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο πρέπει να ανέβουμε για να αναστραφεί τελείως το κλίμα. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει με μία νίκη την Τετάρτη εάν φυσικά παίξουμε. Σίγουρα πάντως η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2012 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep