Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Καμπάλα στην ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Υπέγραψε στην ομάδα του κάμπου ο 24χρονος επιθετικός.

Την απόκτηση του Ρόντι Καμπάλα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο Βέλγος επιθετικός, γεννημένος στις 15/06/1988 στην Αθήνα (ο πατέρας του Άλμπερτ αγωνιζόταν την περίοδο εκείνη στον Διαγόρα Ρόδου) πέρασε από δοκιμαστικά και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ, έχει παίξει ως ημιεπαγγελματίας στη Ναϊμέγκεν και έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας σε FC Brussels και Τουμπίζ.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ομάδα την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακή (29/01) στην Καλλιθέα με την ομώνυμη ομάδα (15:00). Μετά από το τέλος της προπόνησης ο Μπόσκο Μπάντοβιτς και ο συνεργάτης του, Νίκος Νταμπίζας, ανακοίνωσαν την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ζεκίνια (στο μετεγχειρητικό στάδιο), Σαϊτιώτης (οξεία οσφυαλγία), Σιατραβάνης (διάστρεμμα), Κατσιαρός, Ααράμπ (εκτίει ποινή). Ακολουθεί ο Χασομέρης (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) παρότι όχι απόλυτα έτοιμος, ενώ επιστρέφει ο Τσιμπάμπα.

 

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Βενετίδης, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ, Πίνα, Πότσι, Μπλέντι, Πλιάγκας, Τσιμπάμπα, Βούζας, Χασομέρης, Καμπάλα.

Last modified onΣάββατο, 28 Ιανουάριος 2012 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep