Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Μπερνεάνου στην Επισκοπή

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην Επισκοπή ο Γιώργος Μπερνεάνου.

Ο 31 ετών Γιώργος Μπερνεάνου θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της Επισκοπής. Είχε την πρώτη του γνωριμία με τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη, με το τεχνικό τιμ και λίγο μετά πέρασε από τα γραφεία για τις σχετικές υπογραφές.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ρεθύμνου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπής, προσέλαβε σήμερα 12/2/15, τον Γιώργο Μπερνεάνου προκειμένου να αναλάβει, άμεσα, χρέη εκγύμνασης τερματοφυλάκων. Ο νεαρός προπονητής έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή αλλά πολύ νωρίς, θέλησε να ασχοληθεί με το να γυμνάζει ποδοσφαιριστές σ’ αυτή τη θέση έχοντας, πρωτίστως ο ίδιος, περάσει από ακαδημίες και ειδικές σχολές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η ΠΑΕ Επισκοπής, τον καλωσορίζει στην οικογένειά της».

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπερνεάνου
Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη
Προπονητής τερματοφυλάκων (κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ C’, NSCAA GK diploma)
Ημ. Γέννησης: 29/8/1984

Ο Γιώργος Μπερνεάνου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μετά ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, Κορνέλ Μπερνεάνου, και ασχολήθηκε με την προπονητική. Εκγύμναζε τερματοφύλακες στις ακαδημίες του Πρωτέα Θεσσαλονίκης και στην ακαδημία «Ντίνος Κούης» στη ίδια πόλη.
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο εργάστηκε στις ΗΠΑ, στην ομάδα River Region Rapids και στην ομάδα Tottenham Tallahassee. Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας έχει μόλις δύο εβδομάδες που βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά.

Last modified onΠέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep