Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην Επισκοπή ο Πάλλας

Ο Βασίλης Πάλλας αποτελεί το 7ο απόκτημα της Επισκοπής.

Μεταγραφών συνέχεια για την Επισκοπή. Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε την Πέμπτη (12/02) την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού, Βασίλη Πάλλα που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Σερρών και αποτελεί το 7ο απόκτημα στη χειμερινή περίοδο.

Ο Πάλλος την τρέχουσα σεζόν είχε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 (με 2 γκολ) στο Κύπελλο με τον Εθνικό Σερρών. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Καβάλας, Φωστήρα, Αστέρα Μαγούλας, Λουκισίων και Κοζάνης.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ρεθύμνου:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πάλλα. Ο 24χρονος επιθετικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο καθώς ήρθε στην Επισκοπή με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Πάλλας, είναι αρκετά πεπειραμένος καθώς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Football League και της Γ’ Εθνικής. Η οικογένεια της Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται να πετύχει τους προσωπικούς και φυσικά τους ομαδικούς στόχους».

«Όσο πιο ψηλά γίνεται…»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, δήλωσε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Επισκοπής. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα για να πραγματοποιήσει τους στόχους της ώστε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Last modified onΠέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep