Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα...»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Κοτσάνη.

Αιχμές από την Αναγέννηση Καρδίτσας σε βάρος του διαιτητή Κοτσάνη, που σφύριξε το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» ανάφεραν πως οι αποφάσεις του ρέφερι έκριναν το ματς με την ομάδα της βόρειας Πιερίας, ενώ απείλησαν με αποχώρηση αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της Αναγέννησης εκφράζει με την παρούσα ανακοίνωση την έντονη διαμαρτυρία της για την διαιτησία του κ. Κοτσάνη στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Αιγινιακό. Η γενικότερη παρουσία του εν λόγω διαιτητή και τα λάθη που έκανε κατα τη διάρκεια της αναμέτρησης, επηρέασαν τα μέγιστα την εξέλιξη του αγώνα ώστε η ομάδα μας να οδηγηθεί στην ήττα σ' ενα καθοριστικό παιχνίδι. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας των λαθών του διαιτητή που μάλιστα ήταν ΟΛΑ εις βάρος της ομάδας μας.

- Το γκόλ της ισοφάρισης του Αιγινιακού προέρχεται απο φάουλ που δεν έκανε ποτέ η ομάδα μας και στην εξέλιξη της φάσης απο επιθετικό φάουλ του επιθετικού της αντιπάλου στον αμυντικό μας.
- Δεν καταλογίζεται πέναλτι σε καθαρή ανατροπή ποδοσφαιριστή μας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
- Αλλεπάλληλα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα καθ' ολη τη διάρκεια του αγώνα και κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδας μας που δεν δικαιολογούνται.
- Κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας που δέχθηκε τη μπάλα στο στομάχι απο χτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης!
- Κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή της αντιπάλου που δεν σημειώνεται σε σκληρό φάουλ διότι θα ήταν η δεύτερη.
Ολες οι επίμαχες φάσεις είναι επισυναπτόμενες στο βίντεο που θα στείλουμε στα αρμόδια όργανα. Δυστυχώς αυτό το κρούσμα κακής διαιτησίας δεν είναι το μοναδικό που πλήττει την Αναγέννηση καθώς έχουμε σωρεία λανθασμένων αποφάσεων των διαιτητών και στα τρία τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό Βολου, Τύρναβο και πρόσφατα στον αγώνα με τον Αιγινιακό.
- Πέναλτι που δεν δίνεται σε ανατροπή ποδοσφαιριστού μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου
- Πέναλτι που δεν δίνεται σε απόκρουση της μπάλας με το χέρι αμυντικού στο παιχνίδι με τον Τύρναβο.
Η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που έχει παγιώσει εναν συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης και συμπεριφοράς ακόμη και απέναντι σε μεγάλα λάθη των διαιτητών.
Σεβόμαστε την παρουσία τους, και το δικαίωμά τους στο λάθος.
Δεν μιλάμε ποτέ για την διαιτησία, δεν έχει κληθεί κανένας παράγοντας και κανένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας απο τα πειθαρχικά όργανα για κακή συμπεριφορά έναντι των διαιτητών.
Φιλοξενούμε άψογα τους διαιτητές και προκαταβολικά χωρίς καμμία καθυστέρηση ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ απο το υστέρημά μας την αμοιβή τους.
Δυστυχώς με λύπη μας βλέπουμε πως αυτή η αντίληψη εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Με λύπη και οργή πλέον βλέπουμε πως δεν υπάρχει σεβασμός σε μια διαρκή υπερβατική προσπάθεια παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων που κρατάνε την ομάδα όρθια εκπροσωπώντας έναν μεγάλο νομό της χώρας!
Διαμαρτυρόμαστε έντονα προς όλα τα αρμόδια όργανα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κάνουμε σαφές πως δεν πρόκειται να ανεχθούμε νέα κρούσματα έλλειψης σεβασμού απέναντι σε μια απο τις πιο ιστορικές και λαοφιλείς ομάδες της Ελλάδας!
Θα πράξουμε τα δέοντα με κάθε νόμιμο τρόπο ώστε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας και την ίδια την αξιοπιστία του αθλήματος που υπηρετούμε.
Αν δεν θέλουν οι υπεύθυνοι το χώρο του ποδοσφαίρου να τον υπηρετούν άνθρωποι με νοικοκυροσύνη, διαφάνεια, σεβασμό στο άθλημα, καθαρές διαδικασίες και συνέπεια, αγνές προθέσεις και χρήματα απο το υστέρημά τους, τότε μπορούν να μας το πούν ευθέως για να πράξουμε τα δέοντα!
Η υπομονή μας έχει τελειώσει.
Προειδοποιούμε κάθε αρμόδια αρχή πως είμαστε αποφασισμένοι ακόμη και να αποχωρήσουμε απο το πρωτάθλημα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση...».

Last modified onΔευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep