Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δική μου η ευθύνη»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης θέλει περισσότερη αυτοπεποίθηση από τους παίκτες του.

Την ευθύνη για την κακή πορεία της Αναγέννησης Καρδίτσας ανέλαβε ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την ήττα (2-1) από τον Αιγινιακό. Αναλυτικά ανέφερε:
«Καταρχάς, είναι μεγάλη τιμή για μένα σαν νέος προπονητής να κάθομαι δίπλα στον Σταύρο Διαμαντόπουλο, έναν προπονητή καταξιωμένο στον ελληνικό χώρο. Μακάρι σαν νέοι προπονητές κι εμείς να μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα όπως έκανε ο κ. Σταύρος.

Όσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ ότι σε ένα τόσο σημαντικό ματς εντός έδρας με τους ίδιους στόχους και οι δύο ομάδες και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, δε δικαιώσαμε τις προσδοκίες και των εαυτών μας αλλά και του κόσμου. Θεωρώ ότι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν και τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ μας κυρίευσε αδικαιολόγητα το πολύ άγχος για τη νίκη. Παρόλα αυτά, αν και ο Αιγινιακός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού πατούσε καλύτερα, αντ’αυτού προηγηθήκαμε με ένα μακρινό γκολ.

Αυτό πίστεψα ότι θα μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για την καλύτερη διαχείριση στο υπόλοιπο του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς από μία στημένη φάση –και σήμερα οι στημένες φάσεις ήταν αρκετές λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου- δεχτήκαμε την ισοφάριση. Θεωρώ, όμως ότι υπήρχε ακόμα μία φάση με τον Μαυριά που αν εκεί μπορούσαμε να προηγηθούμε πριν κλείσει το ημίχρονο, ίσως η εικόνα του παιχνιδιού να ήταν διαφορετική. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι δεν έγιναν πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Θα έλεγα ότι δεν κινδυνέψαμε πάρα πολύ και όταν σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν πρέπει και να χάσεις.

Δυστυχώς, εμείς εγκληματήσαμε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που στη χειρότερη θα μπορούσαμε να πάρουμε τον πόντο και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να ξεφύγει βαθμολογικά. Σίγουρα είναι μία δύσκολη περίοδος για την ομάδα μας. Την κύρια ευθύνη για το ότι η ομάδα μας είναι τόσο χαμηλά βαθμολογικά την έχω μόνο εγώ. Σίγουρα όμως, πρέπει όσοι απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό κομμάτι της ομάδος να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε, θα έλεγα το κάρο, το οποίο το έχουμε βάλει εμείς μέσα σε βάτο και πρέπει να κατέβουμε όλοι, να βάλουμε πλάτη και να το τραβήξουμε έξω. Θεωρώ ότι υπάρχουν οι δυνατότητες και η ικανότητα των παιχτών, αν και χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση και δε βρίσκω το λόγο που δεν υπάρχει.

Θα ήθελα, και εκ μέρους όλων των παιδιών να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο γιατί τον έχουμε απογοητεύσει. Να δώσω επίσης συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου διότι παρόλο που δεν κερδίσαμε δεν έχω παράπονο. Τα παιδιά προσπάθησαν κόντρα στον αντίπαλο και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, αλλά πρέπει να απελευθερωθούμε περισσότερο στη διαχείριση του παιχνιδιού. Εύχομαι στην ομάδα του Αιγινιακού και στον κ. Διαμαντόπουλο καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Ο Δήμος Τζέκος τόνισε: «Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι λόγω γηπέδου κυριάρχησαν οι προσωπικές μονομαχίες και η δύναμη. Το ξέραμε από την αρχή αυτό λόγω των καιρικών συνθηκών και από τις δύο ομάδες. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο σκορ και νομίζω ότι το κομβικό σημείο είναι ότι δεν πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0. Όπως είπε και ο προπονητής μου, αυτά τα παιχνίδια, με αντιπάλους που είναι κοντά βαθμολογικά με εμάς, εάν δεν μπορείς να τα κερδίσεις, πρέπει να πάρεις τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν τα καταφέραμε, απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε. Η Αναγέννηση είναι μία μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα».

Πηγη: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep