Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όπου μπορούμε να φτάσουμε...»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Ο Τραϊανός Δέλλας απέφυγε τα μεγάλα λόγια μετά την πρόκριση στους «8».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κέρκυρα και την πρόκριση στους «8» ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας δήλωσε:

«Πριν τα δύο ματς με την Κέρκυρα, είχα πει στους παίκτες μου πως με δύο μέτριες εμφανίσεις ρισκάρεις την πρόκριση. Με μία μέτρια και καλή ειναι σχεδόν δική σου η πρόκριση και με δύο καλές την έχεις. Στο πρώτο ημίχρονο, αυτό της Κέρκυρας ήταν μέτρια η εικόνα μας και θέλαμε μία καλή εμφάνιση σήμερα. Τα παιδιά το έδειξαν από την αρχή. Σήμερα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να βρούμε χώρους. Τα παιδιά έδειξαν δύναμη, πρέσαραν. Η πρόκριση ήρθε βάση εικόνα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το ματς αυτό τελείωσε. Έχουμε σε τρεις μέρες πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Στο Κύπελλο όπου μπορούμε να φτάσουμε θα φτάσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον φίλο μου τον Μιχάλη καλή συνέχεια και δίκαιη παραμονή».

Για το αν μπορεί να κατακτήσει η ΑΕΚ το Κύπελλο:

«Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% και ό,τι παίρνουμε απ' αυτό. Εδώ που φτάσαμε θα δούμε και την κλήρωση. Μη λέμε μεγάλα λόγια. Ούτε εσείς να γράφετε. Αυτό που σκέφτομαι είναι το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Για τον Κολοβέτσιο:

«Είχε έναν τραυματισμό. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Πηγή: aek365.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep