Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η ΑΕΚ έκλεισε το καρέ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Με νίκη 2-0 επί της Κέρκυρας η ΑΕΚ έκανε τέσσερις τις ομάδες της Football League που θα είναι στα προημιτελικά!

Με τους γνωστούς σκόρερ της, τον Μάνταλο και τον Αραβίδη, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 1-1 που είχε πάρει μια εβδομάδα πριν στο νησί του Ιονίου, θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής (30/1) για να μάθει τον αντίπαλό της στους «8» του θεσμού.

Το παιχνίδι δεν είχε σπουδαίο ρυθμό και φάσεις, με τον Μπαρμπόσα να κερδίζει το πέναλτι από τον Γκόμεζ στο 51ο λεπτό και τον Μάνταλο να εκτελεί εύστοχα για το 1-0. Στη συνέχεια οι Φαίακες ανέβηκαν, έψαξαν την ισοφάριση και έκαναν αλλαγές για να ψάξουν το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Αφού ο Αραβίδης έσωσε στην γραμμή την κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο 80ό λεπτό, στην αντεπίθεση τελείωσε ιδανικά με σουτ την πολύ καλή πάσα του Μπαρμπόσα και η ΑΕΚ έφτασε στο τελικό 2-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

AEK (Τραϊανός Δέλλας):Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης (83' Πεταυράκης), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου (89' Ντακόλ), Πλατέλλας (77' Μπρέσεβιτς), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κόντος (46' Χαβίτο), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαΐδης (57' Βενέτης), Καρντόσο (57' Μαρκόφσκι), Ανδρεόπουλος, Γκόμες, Ζορμπάς, Φάμπιο, Καϊκούτ.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep