Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άλμα για τη Ζάκυνθο

Με φόντο τις αποχωρήσεις η Ζάκυνθος υποδέχεται την ΑΕΛ.

Τη μεγάλη ευκαιρία να πατήσει ξανά στην 3η θέση έχει η Ζάκυνθος στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ. Η μεταξύ τους μάχη είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών και οι γηπεδούχοι έπειτα από το τρίποντο σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου καλούνται να πανηγυρίσουν απέναντι σε μία ακόμα θεσσαλική ομάδα και να βρεθούν σε τροχιά πλέι οφ.

Το ματς, βέβαια, θα γίνει με φόντο τις αποχωρήσεις των Φωτιά, Καραογλανίδη, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν. Το θετικό για τον Ντάνι Ακίνο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, ενώ ετοιμοπόλεμος δήλωσε και ο Νίκο Βαρέλα που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις. Η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση του Απόλλωνα 1926 για την απόκτηση του Ιάσωνα Παπαδημητρίου με τη μορφή δανεισμού από τη Skoda Ξάνθη, στην ομάδα του Ιονίου δήλωναν άγνοια και, μάλιστα, περίμεναν τον νεαρό επιθετικό να επιστρέψει το βράδυ της Τρίτης (27/01) στη βάση του. Βέβαια, ο Παπαδημητρίου είναι απογητευμένος στη Ζάκυνθο και επιδιώκει να επιστρέψει στους Ακρίτες.

Last modified onΤρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep