Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σημαντικό να σε εκτιμούν»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης θεωρεί ότι η Αναγέννηση θα βγει πιο δυνατή μετά τις τελευταίες εξελίξεις Ο Σάκης Θεοδοσιάδης θεωρεί ότι η Αναγέννηση θα βγει πιο δυνατή μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στο flnews.gr για την παραμονή του στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας παραμένει ο Σάκης Θεοδοσιάδης μιας και η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Έτσι, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τη συνεργασία τους αφήνοντας πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Ζάκυνθο και Ηρακλή.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, ο Θεοδοσιάδης είπε στο flnews.gr: «Η θέληση της διοίκησης να παραμείνω ήταν μεγάλη, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίσαμε και μερικά πράγματα. Η ομάδα αυτή μου έχει δώσει πολλά. Κρίναμε από κοινού ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το καλύτερο είναι να προχωρήσουμε μπροστά. Ό,τι έγινε, έγινε. Πιστεύω ότι από όλα αυτά, θα βγούμε πιο δυνατοί. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα 1926».

Και ο τεχνικός της Αναγέννησης πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να τον εκτιμά τόσο η διοίκηση της ομάδας του και να του το δείχνει με αυτόν τον τρόπο. Οι άνθρωποι της Αναγέννησης σπανίζουν και διαφέρουν από τις διοικήσεις άλλων συλλόγων που αρέσκονται στο 'φύγε εσύ, έλα εσύ' με τους προπονητές».

Στα αγωνιστικά, τέλος, από τη συνάντηση με τον Απόλλωνα 1926 θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Θανάσης Σάββας και Σπύρος Γκουγκούδης.

Last modified onΔευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep