Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραμονή Θεοδοσιάδη!

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Το flnews.gr αποκάλυψε την Κυριακή (14/12) ότι η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Σάκη Θεοδοσιάδη και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί!

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

Η διοίκηση της Αναγέννησης μετά έκτακτο συμβούλιο των μελών της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ έλαβε και γνωστοποιεί τις παρακάτω αποφάσεις.

Δεν αποδέχεται την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή.

Σε πολύωρη συνάντηση που είχαν μαζί του ο πρόεδρος και υπεύθυνος για το αγωνιστικό Βασίλης Μπούρμπος καθώς και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, και μετά απο διεξοδική συζήτηση επι όλων των θεμάτων, ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ απο κοινού η προσπάθεια πάνω στον μακροπρόθεσμο ορίζοντα που έχει χαραχθεί απο το 2011.

Ο κ. Θεοδοσιάδης επέλεξε να βγει μπροστά, ν' αναλάβει πλήρως την ευθύνη της βαριάς ήττας απο τον Ηρακλή. Ακόμη και να υποβάλει την παραίτησή του επιδιώκοντας προφανώς μ' αυτό τον τρόπο να δώσει αγωνιστικό διέξοδο στην ομάδα! Η διοίκηση σε καμία περίπτωση όμως δεν αποδέχεται ότι στις ήττες ακόμη και στις πιο βαριές φταίει μόνον ένας άνθρωπος. Όπως και στα καλά έτσι και στα άσχημα η ευθύνη βαρύνει το ΣΥΝΟΛΟ.

Ολους δηλαδή όσοι πασχίζουν για την Αναγέννηση με την παρακάτω σειρά: Διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο κ. Θεοδοσιάδης ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, λοιπόν, στη θέση του και διατηρεί την απόλυτη ΕΥΘΥΝΗ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η διοίκηση της Αναγέννησης πορεύεται με συγκεκριμένη φιλοσοφία και χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δεν είναι δυνατόν να κόβονται και να ράβονται ανάλογα με τ' αποτελέσματα κάποιων αγώνων. Μπορεί αυτό να “ξενίζει” σε πολλούς στον κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτή είναι η αρχή της η οποία δεν μπαίνει υπο διαπραγμάτευση!

Κατα συνέπεια δεν πρόκειται να αξιολογηθεί το έργο ενός προπονητή που δουλεύει καθημερινά στην ομάδα επι τέσσερα συναπτά έτη απο τ' αποτελέσματα δύο ή και περισσότερων αγώνων οσο άσχημα κι αν είναι αυτά. Ποσω δε όταν πρόκειται για τον συγκεκριμένο προπονητή που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του επι σειρά ετών και πληροί όλες τις προδιαγραφές που διέπουν τη φιλοσοφία με την οποία πορεύεται η Αναγέννηση απο το 2011:

Ακειραότητα χαρακτήρα, τιμιότητα, εργατικότητα, ικανότητα, καλώς εννούμενη φιλοδοξία, γνώση της ομάδας. Απαντες αξιολογούνται σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. Και η διοίκηση και ο προπονητής και οι ποδοσφαίριστές και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται για το σύλλογο. Τα τελευταία δύο αποτελέσματα αναμφίβολα πίκραναν όλη την μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης καθώς αυτή η ομάδα αλλιώς μας είχε συνηθίσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Το σήμα κατατεθέν όμως αυτής της προσπάθειας είναι η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, η ΕΝΟΤΗΤΑ, η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και η ΑΝΤΟΧΗ όταν έρχονται οι δύσκολες στιγμές. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα πέρασε δύσκολα και είχε κραδασμούς είτε απο αγωνιστικές είτε απο εξωαγωνιστικές αιτίες. Ο σύλλογος έχει βρεθεί σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις.

Με δυσκολότερη όλων την πτώση στη Δ' Εθνική και της ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ του απο πολλούς που σήμερα εκφράζουν απόψεις επι παντός επιστητού. Εκείνο το διάστημα όπως όλοι γνωρίζουν κάποιοι δήλωσαν ΠΑΡΟΝΤΕΣ και με πόνο ψυχής, χρήμα και χρόνο στήριξαν την Αναγέννηση σε πολύ πιο δυσκολότερες απο τη σημερινή, καταστάσεις.

Ουδέποτε διασπάστηκε η αρωγή και η ενότητα του συμβουλίου, ουδέποτε κατάφερε οποιοσδήποτε ή ο,τιδήποτε ν' αποδομήσει αυτή την υπερβατική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η διοίκηση, λοιπόν, στηρίζει απόλυτα τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ σ' αυτή τη δύσκολη ώρα όπως πράττει πάντα με αίσθημα ευθύνης απο την πρώτη ώρα που ανέλαβε!

Απαιτεί απ' αυτούς να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο έργο τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την αγωνιστική επιτυχία και στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της football league. Δηλώνει δε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ο,τιδήποτε και να συμβεί αυτή η προσπάθεια δεν πρόκειται να ξεφύγει απο το στόχο! Δεν πρόκειται να αποθαρρύνουν όσους δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή για την Αναγέννηση (εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου) ούτε βαριές ήττες, ούτε οποιαδήποτε επιδίωξη αναστολής και αποδόμησης της προσπάθειας που συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Η διοίκηση τέλος καλεί όλους τους Αναγεννησιώτες που βρίσκονται απο την πρώτη ώρα δίπλα σ' αυτή την υπερβατική διαδρομή, να συσπειρωθούν ακόμη περισσότερο γύρω της και υπόσχεται ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ στο εγγύς μέλλον σε όλα τα επίπεδα».

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep