Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η σημαντικότερη νίκη»

Ο Μάριο Γκούρμα χαρακτήρισε την Ζάκυνθο ως την καλύτερη ομάδα που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Ο άνθρωπος που έκρινε με το δικό του γκολ την αναμέτρηση της Λαμίας με την Ζάκυνθο και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς μίλησε μετά το τέλος στην κάμερα του OTE TV. Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Γκούρμα:
«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και προσπαθήσαμε να σημειώσουμε το γκολ που ήρθε σε μια από τις προσπάθειές μας. Αυτή η νίκη είναι η σημαντικότερη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και είναι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αήττητη και είναι δουλεμένη πάρα πολύ καλά.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε τόσο καλό παιχνίδι, όπως στο πρώτο επειδή υπάρχει κούραση και οι ομάδες προσπάθησαν με βαθιές μπαλιές, αφού το γήπεδο δεν βοηθά για πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και προχωράμε».
Ο τερματοφύλακας, Σέρτζιαν Μπλάζιτς είπε σχετικά με τις επεμβάσεις του: «Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ», και συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο αήττητων ομάδων. Είναι μία μεγάλη νίκη. Μας δίνει δύναμη. Από την αρχή μπήκαμε, λέγοντας ότι στόχος ήταν η παραμονή, αλλά εγώ έλεγα ότι τουλάχιστον έπρεπε να μπούμε στα πλέι οφ. Πλέον είναι φανερό ότι πάμε για τα μπαράζ. Εκεί μπορεί να γίνουν τα πάντα».
Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΣάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep