Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η θέση μας δεν είναι στη Football League»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για τη... σουπερλιγκάτη Λαμία.

Συνέντευξη στον OTE TV παραχώρησε ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η θέση της ομάδας της Φθιώτιδας δεν είναι στη Football League, αλλά στην πρώτη κατηγορία. Αναλυτικά όσα είπε: «Θεωρώ ότι έκανα τα μέγιστα για να έχω το καλύτερο ρόστερ. Αισθάνομαι σιγουριά ότι η ομάδα θα παέι καλά. Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, σε αθλητικά πλαίσια, για να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα, εφόσον το αξίζουμε.

Θα φανεί στο γήπεδο αν έχουμε τα εφόδια να πάμε παραπάνω. Ο κόσμος το θέλει και το αγαπάει. Η θέση της Λαμίας δεν είναι στη Β' Εθνική, είναι πιο πάνω. Έχει κόσμο και δυναμική. Είναι σε ένα γεωγραφικό σημείο που όλη η περιφέρεια μπορεί να έρθει και να τη δει. 

Αν μια ομάδα δεν έχει παίκτες από την περιοχή της... Αυτή θα είναι η δύναμή μας για να αντέξουμε και οικονομικά. Θα ξεκινήσουμε από χαμηλά. Ήδη κάναμε Κ19, θα κάνουμε και Κ15. Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές ακαδημίες. Αν το πετύχουμε αυτό και βγάλουμε παιδιά, θα έχουμε μέλλον. Θα είμαστε 1-2 χρόνια, μετά δεν μπορείς να συνεχίσεις. Μια ομάδα χρειάζεται σοβαρή διοίκηση. Μετά να έχει κόσμο, εγκαταστάσεις και ακαδημίες».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep