Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπηρεσιακή λύση… στην ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Νίκος Κωτσοβός αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή στη Λάρισα με τις «ευλογίες» του Κρις Κόουλμαν.

Θεωρώ ότι τώρα που η ομάδα έχει ρολάρει και είναι κοντά στην κορυφή πρέπει να συνεχίσει με το ίδιο τεχνικό επιτελείο και το είπα στο πρόεδρο. Δεν χρειάζεται να βιαστεί να πάρει άλλο προπονητή. Το να έρθει άλλος προπονητής με άλλη φιλοσοφία είναι δύσκολο. Ο Νίκος Κωτσοβός ξέρει την ομάδα μας, οι παίκτες τον σέβονται, ξέρει την κατηγορία και θεωρώ πως μπορεί να μείνει 2-3 εβδομάδες και αν όλα πάνε καλά να μείνει πρώτος προπονητής. Οπως και ο Πήδουλας και οι άλλοι να κρατήσουν τη θέση τους. Κρις Κόουλμαν


Ο προπονητής της ομάδας της ΑΕΛ στην αποχαιρετιστήρια  συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως συζήτησε με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη και συμφώνησαν πως αφού η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό της δεν πρέπει να αλλάξει κάτι. Τόνισε πως τη θέση του πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο Νίκος Κωτσοβός ώστε να υπάρξει μια συνέχεια στη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Ο Κρις Κόουλμαν είπε για το θέμα της παραμονής του βοηθού του. "Θεωρώ ότι τώρα που η ομάδα έχει ρολάρει και είναι κοντά στην κορυφή πρέπει να συνεχίσει με το ίδιο τεχνικό επιτελείο και το είπα στο πρόεδρο. Δεν χρειάζεται να βιαστεί να πάρει άλλο προπονητή. Το να έρθει άλλος προπονητής με άλλη φιλοσοφία είναι δύσκολο. Ο Νίκος Κωτσοβός ξέρει την ομάδα μας, οι παίκτες τον σέβονται, ξέρει την κατηγορία και θεωρώ πως μπορεί να μείνει 2-3 εβδομάδες και αν όλα πάνε καλά να μείνει πρώτος προπονητής. Οπως και ο Πήδουλας και οι άλλοι να κρατήσουν τη θέση τους.»
Ο Νίκος Κωτσοβός είχε προστεθεί στου συνεργάτες του Κρις Κόουλμαν τον Οκτώβριο του 2011. Είχε επιστρέψει στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ έπειτα από ενάμιση χρόνο, αφού από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι και τον Απρίλιο του 2010 είχε το πόστο του σκάουτερ της ομάδας τόσο με τον Γιώργο Δώνη, όσο και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εχει συνεργαστεί με τον Πανιώνιο ως σκάουτερ, ενώ υπήρξε συνεργάτης στο προπονητικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου. Εχει αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στον Ατρόμητο και τον Φωστήρα.

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2012 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep