Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δώρο... γενεθλίων»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κράτησε το τρίποντο και ευχαρίστησε τους οπαδούς.

Στην κορυφή βρέθηκε ο Ηρακλής με το τρίποντο σε βάρος του Φωκικού και όπως υποστήριξε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, ο Γηραιός ήθελε το νικηφόρο αποτέλεσμα ενόψει... γενεθλίων. Όπως ανέφερε:

«Μετά από ενάμιση μήνα, καθώς εκτίσαμε και το ρεπό μας, ήμασταν υποχρεωμένοι να ξανακάνουμε πρεμιέρα. Κάτι πολύ δύσκολο για εμάς γιατί μετά από τόσο καιρό έπρεπε να βρούμε ρυθμό, χωρίς να τα καταφέρουμε σε απόλυτο βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο, είναι γεγονός πως είχαμε κι άλλες φάσεις για να πετύχουμε κι άλλο γκολ εκτός από αυτό που πετύχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως από την έλλειψη παιχνιδιών, η ομάδα δεν είχε τόσο καλή παρουσία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί.

Πρέπει να κρατήσουμε το τρίποντο και είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο παιχνίδι καλύτεροι. Θέλαμε πολύ να έχουμε μια νίκη στα γενέθλιά μας, για να είμαστε χαρούμενοι και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού. Καλή συνέχεια στον Φωκικό και σ’ ότι αφορά εμάς, είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη».

Για την επιστροφή στο Καυτανζόγλειο είπε:

«Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Μας λείπει πολύ το γήπεδό μας. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, δώσαμε πολλά παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά αυτό μας γέμισε και καλό γιατί τα κερδίσαμε όλα. Τα παιδιά θέλουν να παίξουν στο Καυτανζόγλειο και να κερδίσουν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού».

Για τα κενά διαστήματα ανέφερε:

«Εντάξει όταν δεν κάνεις αυτά που μπορείς να κάνεις σαν ομάδα, πρέπει να βάλεις άλλα στοιχεία. Εμείς σε κάποιες φάσεις δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, αλλά νομίζω ότι διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και κρατήσαμε την μπάλα. Θα έπρεπε ίσως να είμαστε και πιο προσεκτικοί στην επίθεση για να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι».

Για την απόδοση του Μπαρτολίνι:

«Ο «Μπάρτο» είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Είχα πει πολλές φορές ότι θα γίνεται ακόμη καλύτερος. Έχει την προσωπικότητα και σε κάθε παιχνίδι θα είναι ακόμα καλύτερος. Μας δίνει ποιότητα, είναι γνωστό αυτό και νοοτροπία του νικητή που πρέπει να έχουν οι παίκτες».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το αν έκανε δυσφημιστικές δηλώσεις για τον Φωκικό, απάντησε:

«Ποτέ δεν έχω πει κάτι. Σέβομαι όλες τις ομάδες. Τόσα χρόνια είμαι στην δεύτερη κατηγορία και η φιλοσοφία μου δεν είναι να προσβάλω ποτέ κανέναν. Όποιος το έχει γράψει έχει πει ψέματα. Ας γράφει ο καθένας ότι θέλει, εγώ σέβομαι τον αντίπαλο. Δεν έχω πει ποτέ τέτοιο πράγμα».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep