Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απών ο Φυντάνης

Ο Ηλίας Φυντάνης δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Χανια.

Απών από τη συνέντευξη Τύπου ήταν ο νέος προπονητής του Πανηλειακού, Ηλίας Φυντάνης μετά την ήττα (3-0) από τον ΑΟ Χανιά. Ο έμπειρος τεχνικός, πάντως, είχε συζήτηση με τους οπαδούς και ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν τα πολλά προβλήματα. «Μου έχουν πει ότι θα δοθεί οπωσδήποτε κάποιο ποσό στους παίκτες ως τα μέσα της νέας εβδομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων και σημείωσε: «Πρέπει ως τον Ιανουάριο να είμαστε μέσα στο παιχνίδι της σωτηρίας και να ενισχυθούμε».

Ο συνεργάτης του Φυντάνη, Ανδρέας Λαυδαριάς σημείωσε: «Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι διαμορφώθηκε από δικά μας ατομικά λάθη τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά μετά το πρώτο γκολ κάναμε λάθη και φυσιολογικά ήρθε το τελικό σκορ. Ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει νομίζω την εικόνα του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε σε όλα. Η ομάδα έδειξε μαχητικότητα και διάθεση, τήρησε τις εντολές μας και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Η κατάσταση των παικτών δεν μας βοήθησε να περάσουμε γρήγορα κάποια αγωνιστικά πράγματα που θέλουμε, τα οποία πιστεύω να τα διορθώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Τα παιδιά θέλουν να ξεχάσουν αυτό το 10λεπτο στο α' μέρος».

Ο Ιερόθεος Μαζιώτης είπε εκ μέοτυς των ποδοσφαιριστών:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων για τη νίκη τους. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, με υγεία, που πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Τώρα όσο για το παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά, παίξαμε όπως μας είπε ο προπονητής μας, είχαμε κλείσει τους χώρους και δεν πιστεύω ότι δεχτήκαμε φάσεις στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά όμως αδρανήσαμε και από λάθη μας ήρθε ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Στο β' μέρος τα δώσαμε όλα, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε ο Πανηλειακός και πιστεύω ότι σιγά - σιγά θα βρούμε τα πατήματα μας».

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep