Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Τελικός με τον ΑΟΧ»

Έκκληση του Ηλία Φυντάνη στους οπαδούς ενόψει ΑΟ Χανιά.

Σελίδα γυρνά την Κυριακή (02/11, 15:00) στον Πύργο ο Πανηλειακός και ευελπιστεί πως το ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο θα συνδυαστεί με τρίποντο σε βάρος του ΑΟ Χανιά. Ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» έριξε το βάρος τις τελευταίες ημέρες στην ψυχολογία και σε δηλώσεις του στο flnews.gr ανέφερε για το νέο ξεκίνημα: «Βλέπουμε το παιχνίδι σαν τελικό και θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μας αυτές τις ημέρες. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ακόμα νίκη είναι καθαρά θέμα απειρίας. Ο ΑΟ Χανιά είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα, αλλά όλοι θα κληθούν να υπερβάλουν εαυτούς και να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας. Ελπίζουμε να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (31/10) και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές. Στη διάθεση του Φυντάνη είναι οι: Γκίνης, Χριστόπουλος, Κωτάτης, Στεργιώτης, Σέρα, Εμμανουήλ, Δημητρουλόπουλος, Χατζόγλου, Πούρνος, Πετρούσης, Αρμένης, Γραικός, Αμπατζίδης, Φορτούνης, Μαζιώτης, Τσίτας, Μπουντόπουλος, Γεωργόπουλος, Μπαξεβάνος, Νικολόπουλος, Κασνέτση.

Last modified onΣάββατο, 01 Νοέμβριος 2014 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep