Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Συγκέντρωση στην άμυνα»

Μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ζήτησε από τους παίκτες του Αιγινιακού, ο Αλέκος Θεοδωρίδης.

Με πρπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (23/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγινιακού για τη συνάντηση της Τετάρτης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου. Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας, Αλέκος Θεοδωρίδης μίλησε στο flnews.gr για τους στόχους της στο ματς με τους Αρκάδες και υπογράμμισε: «Ο Αστέρας είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί ξέρουμε ότι τέτοιοι αντίπαλοι δεν τα συγχωρούν. Δεν θέλουμε να τους δώσουμε το δικαίωμα από δικά μας σφάλματα να μας απειλήσουν. Χρειάζεται, λοιπόν, πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ειδικά στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, ώστε να έχουμε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα».

Εκτός πλάνων βρίσκονται ο ανέτοιμος Δημήτρης Πόποβιτς και ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, ενώ η αποστολή θα βγει την Τετάρτη στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Last modified onΤρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep