Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε το flnews.gr για τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Πλατανιά Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε το flnews.gr για τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Πλατανιά

Έτοιμος να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί στο ματς με τον Πλατανιά, είναι ο Εθνικός Σερρών.

Στον Εθνικό Σερρών αναγνωρίζουν πως θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (24/9) απέναντι στον Πλατανιά ωστόσο υπογραμμίζουν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στο flnews.gr για το ματς με τους Χανιώτες και είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά μετά τις τελευταίες προσθήκες που έκανε. Την είδαμε τόσο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Εργοτέλη. Είναι δύσκολη η αποστολή μας αλλά θα εξαντλήσουμε τις μικρές πιθανότητές μας για να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα».

Η προετοιμασία του Εθνικού Σερρών ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης. Εκτός αποστολής έμειναν οι προερχόμενοι από τραυματισμό Γιώργος Σαββίδης και Μιχάλης Χατζηδημητρίου αλλά και ο Παναγιώτης Πλαβούκος που τη Δευτέρα πέρασε από εργομετρικά.

Last modified onΤρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep