Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Tο κεφάλι χαμηλά...»

Ευχαριστημένος, σε γενικές γραμμές, από την εμφάνιση απέναντι στο Νευροκόπι, έμεινε ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού Γιώργος Βαζάκας είδε κάποια πράγματα που ήθελε στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Νευροκόπι (5-2) και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη ώστε η ομάδα του Μενιδίου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Μιλώντας στο flnews.gr για το ματς της Κυριακής (3/8) αλλά και την πορεία της προετοιμασίας γενικότερα, ο Γρεβενιώτης προπονητής ανέφερε: «Αυτά τα παιχνίδια δεν προσφέρονται για πολλά συμπεράσματα. Πάντως, τα παιδιά παρότι κουρασμένα, προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Στο ματς με το Νευροκόπι είδα κάποια πράγματα που ήθελα. Γενικά, νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας άλλωστε και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία στη Δράμα συνεχίστηκε τη Δευτέρα (4/8) με προπόνηση που έγινε το πρωί, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και απογευματινή.

Τέλος, την Τετάρτη (6/8), ο Αχαρναϊκός θα παίξει με τον Πανθρακικό.

Last modified onΔευτέρα, 04 Αύγουστος 2014 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep