Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη και… τέλος για Ηρακλή

Με τον Λευτέρη Ματσούκα για να συμπληρώσει 18άδα κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Ηρακλής, που ρίχνει αυλαία στις 2 Ιουνίου.

Ο Ηρακλής ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για φέτος με το κυριακάτικο (1/06, 18.00 OTE Sport 1) παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έπειτα ξεκινά... διακοπές. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει πολλές απουσίες σε ακόμη ένα ματς, αφού ο Λευτέρης Ματσούκας αν και δεν είναι έτοιμος (επιβάρυνση στον αριστερό λαγονοψοΐτη), συμπεριελήφθη στην αποστολή για να συμπληρωθεί 18άδα. Εκτός πλάνων βρίσκονται ακόμη οι Έντσο Σκόρτσα (έτρεξε ελαφρά και κρίθηκε ανέτοιμος να αγωνιστεί), Σάββας Σιατραβάνης (θεραπεία, γυμναστήριο, τρέξιμο), ο Ντάριο Ζάχορα, που παρέμεινε εκτός προπονήσεων, οι τιμωρημένοι Μπουκουβάλας, Λίμα, Τάι και οι Κηπουρός, Ζάχορα.

Την 18αμελή αποστολή, που θα συγκεντρωθεί την Κυριακή (1/06), ανήμερα του αγώνα στις 12:00, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, προκειμένου να γευματίσει και στη συνέχεια να αναχωρήσει για τον Βόλο, αποτελούν οι: Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Κοντέων, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Κουρούπης, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Μπαμπά, Παληγεώργος, Σαράφογλου, Πουρτουλίδης, Αποστολίδης, Ματσούκας, Τσιλιανίδης, Χιονίδης.

Μετά το τέλος των play off κόντρα στη Νίκη Βόλοι, οι παίκτες του Ηρακλή ξεκινούν διακοπές, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Όπως αποφασίστηκε, από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου το ποδοσφαιρικό τμήμα παύει την δραστηριότητά του για την περίοδο 2013-2014 και – συνεπώς - δεν πρόκειται να ακολουθήσουν προπονήσεις συντήρησης. Μοναδική εξαίρεση, ίσως, αποτελέσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, αν και εφόσον θελήσουν να παραμείνουν για μερικές μέρες, προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, με τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας».

Last modified onΣάββατο, 31 Μάιος 2014 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep