Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αναλαμβάνουμε τα χρέη»

Ο Μιχάλης Στοΐτσας από την κίνηση «Αναγέννηση» τόνισε ότι είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τα χρέη του Ηρακλή.

Με δηλώσεις του υπογράμμισε το ενδιαφέρον της «Αναγέννησης» να αναλάβει τον Ηρακλή μαζί με τα χρέη του, που ανέρχονται στο 1.5 εκ. ευρώ, και πως οι άνθρωποι της κίνησης θα επανέλθουν με νέα πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4: «Είμαστε διατιθέμενοι να αναλάβουμε αυτή την στιγμή τα χρέη που έχει η ΠΑΕ που είναι κοντά στο 1.5 εκ, ευρώ. Προσπαθήσαμε και τον Νοέμβριο και πριν τα πλέι οφ, μαζί με τον Αλέξανδρο Ιωαννίδη αλλά δυστυχώς δεν υπάρξει κανένα αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλο ρίσκο για μας, σε μια τέτοια εποχή να αναλάβουμε όλα αυτά τα χρέη αλλά ο κ. Παπαδόπουλος δεν δίνει την ομάδα. Δε ξέρω γιατί δεν την δίνει , η ομάδα καταστρέφεται μέρα με την ημέρα. Ο Ηρακλής χρειάζεται σχεδιασμό και προγραμματισμό, δεν μπορούμε να αφήσουμε πάλι την ομάδα σε αυτή την καταστροφή . Είναι καταστροφική η πορεία του.

Θα επανέλθουμε νε νέα πρόταση, είμαστε όλοι Ηρακλειδείς, αγαπάμε την ομάδα και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να επανέλθει η ομάδα εκεί που ήτανε. Έχουμε μαζευτεί πολλοί για να έχουμε και την οικονομική δυνατότητα. Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε σήμερα, τα χρέη της ομάδας».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάιος 2014 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep