Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ομιλία Παπαδόπουλου

Ανησυχία για Κηπουρό στον Ηρακλή.

Με ομιλία του Νίκου Παπαδόπουλου ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ηρακλής ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (30/04) με την Κέρκυρα. Ο τεχνικός του Γηραιού ανέλυσε το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και στάθηκε εκ νέου στην απόκρουση του πέναλτι που ελπίζει να δώσει την ώθηση για την αντεπίθεση των Θεσσαλονικέων.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Κοντοδήμος που ξεπέρασε την επιβάρυνση στους προσαγωγούς και την ίωση, ενώ ανάρρωσε ο Ζαχόρα και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Αποθεραπεύτηκε και ο Παπαστεριανός, όμως αντίθετα υπάρχει ανησυχία για τον Φώτη Κηπουρό. Ο γκολκίπερ του Γηραιού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη λοίμωξη αναπνευστικού και για την Τρίτη (29/04) προγραμματίστηκε επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» (το οποίο είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση νοσημάτων θώρακος), προκειμένου να εξεταστεί από πνευμονολόγο.

Ο Τάι συνέχισε θεραπεία, ο Ονουάτσι ατομικό, ενώ για τον Μπαμπά η ΠΑΕ ανέφερε: «Από σήμερα άρχισε η δρομολόγηση της επιστροφής του Χασόμα Μπαμπά στις ομαδικές προπονήσεις. Ο Ιβοριανός μέσος συμμετείχε σε τμήματα της κανονικής προπόνησης, αποφεύγοντας – προς το παρόν – εκείνες τις προπονησιακές φάσεις, που απαιτούν επαφή. Η ιατρική εκτίμηση αναφέρει, ότι αν ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίσει ενοχλήσεις στο χειρουργημένο γόνατό του, τότε μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ή τις αρχές της επομένης, θα λαμβάνει μέρος σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης».

Απών από τον αγώνα με την Κέρκυρα θα είναι ο τιμωρημένος Σαββίδης.

Last modified onΔευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep