Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είναι τρελό...»

Σε διαμαρτυρία στην ΚΕΔ θα προχωρήσει τη Δευτέρα (28/04) ο Ηρακλής.

Οι φωνές στον Ηρακλή για τη διαιτησία του Μαντάκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχουν κοπάσει. Τη Δευτέρα (28/04) ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Μπέζας φιλοξενήθηκε στον Arena Fm και τόνισε ότι θα γίνει διαμαρτυρία στην ΚΕΔ. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξεπερνάει τα όρια του ανθρώπινου λάθους και φτάνει στα όρια της ανικανότητας. Να τον χαίρεται η Σούπερ λιγκ! Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με την διαιτησία, η ΠΑΕ κάνει ότι πρέπει προς τα αρμόδια όργανα και είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Να έχει περισσότερη κατοχή ο Ηρακλής και να έχει 7 κίτρινες ενώ δύο ο Ολυμπιακός Βόλου.

Πέρα από την ανακοίνωση πρέπει να υπάρχει μια παράσταση διαμαρτυρίας όπως έγινε και την προηγούμενη βδομάδα και μας είπαν πως θα υπάρχει μια κανονική διαιτησία. Δεν θέλουμε εύνοια θέλουμε 50-50 και το παιχνίδι να το κρίνουν οι ποδοσφαιριστές. Οι συναντήσεις στην ΚΕΔ και οι διαμαρτυρίες, γίνονται όλα κανονικά».

Για τη συνέχεια ανέφερε:

«Σαν ΠΑΕ πιστεύουμε στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πιστεύω το επόμενο παιχνίδι θα το κερδίσουμε. Χρειάζεται η ομάδα μια νίκη ψυχολογίας αλλά και με βαθμολογική σημασία. Σήμερα θα γίνει ξανά διαμαρτυρία προς την ΚΕΔ και εμείς ζητάμε το 50-50 τίποτα παραπάνω».

Last modified onΔευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep