Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κόουλμαν: «Εξαιρετική δουλειά»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Το σχόλιο του προπονητή της ΑΕΛ για την πρόκριση επί του Ρούβα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (1-0) στο Κύπελλο σε βάρος του Ρούβα ο Ουαλός προπονητής στάθηκε στις απουσίες που είχε η ΑΕΛ, όμως σημείωσε ότι αυτοί που αγωνίστηκαν έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι κι έτσι ακριβώς ήταν. Η ομάδα μας πάλεψε από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό για το αποτέλεσμα και είμαι ικανοποιημένος. Ευχαριστημένος είμαι και από το γεγονός ότι για ακόμη ένα παιχνίδι δεν δεχτήκαμε γκολ. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα με καλή τακτική και οργάνωση, που μας πίεσε αρκετά στο κέντρο. Κάναμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Και όσο το 1-0 παρέμενε ήταν φυσιολογικό ο αντίπαλος να πιέζει και να ελπίζει. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ένα σκορ που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις».

-Μείνατε ευχαριστημένοι από την παρουσία των παικτών που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό των απόντων;

«Είχα προβληματιστεί στον καταρτισμό της αποστολής γιατί είχαμε πολλές αναγκαστικές απουσίες, αλλά και επειδή ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό ματς την προσεχή Κυριακή. Δεν θα μπορούσα να ρισκάρω τη συμμετοχή κάποιων ποδοσφαιριστών, γιατί σε περίπτωση τραυματισμών θα είχαμε πρόβλημα. Ταυτόχρονα, όμως, επέλεξα μια ομάδα που πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει εδώ και να κερδίσει. Όπως και έγινε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν, τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που έδειξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γνώριζα την πίεση σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος. Γνώριζα ότι θα έβγαιναν κάποιοι και θα έλεγαν ότι δεν πήρα στα σοβαρά Κύπελλο. Θα ήταν, όμως, 100% λάθος».

-Πως σχολιάζετε το γεγονός ότι για ακόμη ένα ματς η ΑΕΛ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε;

«Θα με ανησυχούσε αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Όμως, στο δημιουργικό κομμάτι ο Ζεκίνια, ο Πλιάγκας, ο Σαϊτιώτης και ο Χασομέρης έκαναν εξαιρετική δουλειά. Σίγουρα, πάντως, έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης στο τελείωμα των φάσεων».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep