Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το χρέος της η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Παρά τις εννέα απουσίες, επικράτησε 1-0 του Ρούβα στο Κύπελλο.

Στο… ύψος της στάθηκε η ΑΕΛ το απόγευμα της Τετάρτης (23/11) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» παρότι παρατάχθηκε απέναντι στον Ρούβα με 15μελή αποστολή και χωρίς εννέα ποδοσφαιριστές της. Ο Πλιάγκας στο 28’ εκμεταλλεύτηκε μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «βυσσινί» και «έγραψε» το 1-0.

Ο σκόρερ στο 50’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρει εκ νέου δίχτυα , όταν η εξ επαφής προβολή του σε κενό τέρμα σταμάτησε πάνω στο σώμα του αμυντικού. Ο Σαϊτιώτης έγραψε το όνομά του στην ίδια λίστα στο 52ο και το 82ο λεπτό και ο Καλί στο 58ο, ενώ στο 25ο ο διαιτητής Χατζής αρνήθηκε πέναλτι σε «γκρέμισμα» με κεφαλοκλείδωμα του Χασομέρη.

Το ρευστό 1-0 κρατούσε την ελπίδα ζωντανή για τους γηπεδούχους, όμως, η ΑΕΛ επί της ουσίας δεν κινδύνεψε σε καμία στιγμή του αγώνα. Με συγκέντρωσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, έκανε μια σοβαρή εμφάνιση και πήρε αυτό που ήθελε.

Ρούβας: Καλομοίρης, Λαγουδάκης, Τζιράκης (40 Κωσταντάρας), Καραγιαννίδης, Κατσαπελίδης, Σταθόγλου, Πλουσής, Ταχμαζίδης, Φουκαράκης (55 Ρηγάκης), Περογαμβράκης (85 Ανυφαντάκης), Μπελίτσας.

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Αραμπατζής, Καρανίκας, Καλί, Φωτιάς, Βούζας (87 Σιατραβάνης), Πλιάγκας (67 Καραχάλιος), Χασομέρης (87 Παπαγεωργίου), Σαϊτιώτης, Ζεκίνια.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep