Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε ακόμη έξι βαθμούς»

Ο Θωμάς Γράφας τόνισε πως χρειάζεται ακόμη δύο νίκες ο Ηρακλής Ψαχνών και το καλύτερο θα είναι να τiς πάρει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

«Υπάρχουν τρία ματς και δεν μπορεί να θεωρηθεί ημιτελικός το ματς με τον Παναιγιάλειο, όπου αν περάσουμε από εκεί θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Πρέπει να πάρουμε τους έξι βαθμούς που χρειαζόμαστε πριν την τελευταία αγωνιστική για να μην πάμε στον Φωστήρα»

Να εξασφαλίσει ο Ηρακλής Ψαχνών την είσοδο στην τετράδα πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Φωστήρα στον Ταύρο ζήτησε ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θωμάς Γράφας. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη νίκη (4-0) επί του Αστέρα Μαγούλας:

«Ηταν ένα παιχνίδι που είχε αίσιο τέλος για εμάς. Ανήκει πλέον στο παρελθόν και απομένουν τρία ματς ακόμη για εμάς που είναι τελικοί και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είναι πάρα πολύ θετικό ότι εξαρτάται μόνο από εμάς και πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η είσοδος στα play off και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Το ματς με τον Παγαιγιάλειο είναι ημιτελικός για τα play off;

«Υπάρχουν τρία ματς και δεν μπορεί να θεωρηθεί ημιτελικός το ματς με τον Παναιγιάλειο, όπου αν περάσουμε από εκεί θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Πρέπει να πάρουμε τους έξι βαθμούς που χρειαζόμαστε πριν την τελευταία αγωνιστική για να μην πάμε στον Φωστήρα και περιμένουμε να δούμε τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Το ιδανικό θα είναι να το καταφέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 23:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep