Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Κρητικό ο Ηρακλής Ψαχνών

Εκτός πλάνων του Θωμά Γράφα οι Βιγιαρέχο, Γκεμίσης, Παληγεώργος.

Η ήττα (1-0) του Ηρακλή Ψαχνών στον Πύργο τον διατήρησε σε απόσταση αναπνοής από τους διεκδικητές μίας θέσης στα play off. Λογικό, λοιπόν, είναι οι «πράσινοι» να μην έχουν περιθώρια για απώλειες την Κυριακή (09/03, 15:00) απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.

Οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη θα διατηρήσουν πιθανότητες σωτηρίας, κάτι που γνωρίζουν στον Ηρακλή Ψαχνών και, φυσικά, δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Το θετικό για τον τεχνικό, Θωμά Γράδα είναι ότι ο Στέλιος Κρητικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αντίθετα, οι Βιγιαρέχο, Στάγιτς έμειναν εκτός μαζί με τον τιμωρημένο Παληγεώργο και τον Γκεμίση που ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα. Οι Οχάντζα, Τσούτσης εξέτισαν την ποινή τους και βρίσκονται στην αποστολή.

Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα έπειτα από τα έργα που έγιναν στον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου.

Η αποστολή: Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος, Καλαϊτζίδης, Πατσατζόγλου Χ., Πατσατζόγλου Β, Τσιμότζι, Μπουμάλ, Τσούτσης, Κρητικός, Οχάντζα, Κερ, Ντάνιελ, Ντελέκος, Σταματής.

Last modified onΣάββατο, 08 Μάρτιος 2014 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep