Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέρασε από τη Ζάκυνθο ο Πιερικός

Ο Πέτρος Κοντέων Ο Πέτρος Κοντέων

Με γκολ του Κοντέων.



Σε ένα μέτριο παιχνίδι στη Ζάκυνθο, παρουσία 600 οπαδών των γηπεδούχων, ο Πιερικός έκανε το καθήκον του κερδίζοντας 1-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αετό Σκύδρας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κοντέων με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γκουγκουλιά στο 65'. Στο πρώτο μέρος κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του Πιερικού ήταν ο Κουτσοσπύρος, που είχε δύο καλές στιγμές. Στην επανάληψη, στην τρίτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Αμυντικά η ομάδα της Κατερίνης δεν κινδύνευσε παρά μόνο μία φορά στο 81' σε σουτ του Νεόφυτου.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου περάσει τον Αετό Σκύδρας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ζάκυνθος (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Τοπαλίδης, Διαμαντόπουλος, Γρεκός, Λιβέρης, Σαμαράς, Καρυπίδης (68' Δριμούρας), Τσιριγώτης (72' Γεωργίου), Κωστάκης, Χαρτσιάς, Χαριάτης, Παντελής (46' Νεόφυτος).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος: Καρακούτσης, Χατζηζήσης (84' Λαζαρίδης), Καλαγκάνης, Πέτρου, Δήμου, Κοντέων, Περουτζίνι, Ιντζόγλου, Πέντα, Κουτσοσπύρος (46' Γκουγκουλιάς), Μπλαζέφσκι (90' Πουρσανίδης).

Last modified onΤετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep