Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα λάθη δεν συγχωρούνται»

Ο Θανάσης Τόλιος αναφέρθηκε στον στόχο 4άδας του Αιγινιακού.

Ο γκολκίπερ του Αιγινιακού, Θανάσης Τόλιος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την έως τώρα πορεία της ομάδας της Κατερίνης και τόνισε ότι θα τερματισει στην 4αδα. Όπως ανέφερε:

«Έχουμε κάνει ένα καλό σερί τις τελευταίες αγωνιστικές και έχουμε ανέβει αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα. Ελπίζω να καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα και να πάμε στα πλέι οφ. Έχουμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, αλλά και τα παιχνίδια που κερδίσαμε ήταν δύσκολα. Έχουμε πλέον ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες νίκες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από τα επόμενα παιχνίδια.

Από δω και πέρα τα λάθη δεν συγχωρούνται. Θα φανούν οι ομάδες που έχουν πιο μεγάλο και γεμάτο ρόστερ για να μπορέσουν να αντέξουν σε αυτή την πίεση των παιχνιδιών. Η ομάδα μου έχει αυτή την δυνατότητα, έχουμε γεμάτο ρόστερ με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές και στο τέλος θα μπορέσουμε να κρατηθούμε εκεί που είμαστε. Τα παιχνίδια στα πλέι οφ θα είναι Τετάρτη - Κυριακή και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Δεν ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση που μας έφερε μέχρι εδώ, είναι μια συλλογική προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Καταφέραμε με τις συνεχόμενες νίκες να ανέβει η ψυχολογία μας και το σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε να κερδίζουμε».

Για το Αιγινιακός - Κέρκυρα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Η Κέρκυρα είναι πολύ σοβαρή και έχει δείξει ότι είναι η σταθερή ομάδα της κατηγορίας. Θεωρώ ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά αν θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά, πρέπει να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Last modified onΤρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep