Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Σπάει τα κοντέρ ο Αιγινιακός

Οι έξι διαδοχικές νίκες συνιστούν ιστορικό ρεκόρ για τον Αιγινιακό.

Για 3η διαδοχική αγωνιστική βρίσκεται σε τροχιά μπαράζ ανόδου ο Αιγινιακός. Οι «κυανόλευκοι» με το 6Χ6 δείχνουν αποφασισμένοι να καταλάβουν μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, ενώ ανάλογο σερί δεν είχαν ούτε την περσινή σεζόν. Στη Γ' Εθνική η ομάδα του Αιγινίου είχε διαγράψει αήττητο σερί 11 αγώνων, αλλά με τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Τη Δευτέρα (24/02) ο Αιγινιακός υποδέχεται την Κέρκυρα σε ένα ακόμα κομβικό ματς, με την τεχνική ηγεσία να δίνει χρόνο συμμετοχής στις «ρεζέρβες» στη φιλική νίκη (3-0) απέναντι στον Καμπανιακό. Με διάστρεμμα επέστρεψε από το ματς με τον Τύρναβο ο Κώστας Χατζής και η ετοιμότητά του ενόψει της αναμέτρησης με τους Φαίακες θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες. Το πρώτο του γκολ, έστω και σε ανεπίσημο ματς, σημείωσε ο Μανζάνο, ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Κυνηγόπουλος, Δεμηρτζόγλου.

Έπαιξαν οι: Βοσνιάδης, Καρλάο, Δήμου, Κωνσταντινίδης, Γεωργίου, Λαζαρίδης, Γεωργιάδης, Ζούρκος, Δεμηρτζόγλου, Μανζάνο, Κυνηγόπουλος, ενώ στο δεύτερο μπήκαν οι: Αργυρόπουλος, Μαγούδης, Πινακούδης, Κύρου, Καραγιώργης.

Last modified onΔευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep