Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με σοβαρότητα και σεβασμό»

Ο Γκιγιέρμο Όγιος ήταν πέρα για πέρα ευχαριστημένος για τον τρόπο με τον οποίο ο Ηρακλής αντιμετώπισε τον Βατανιακό.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Γηραιού ανέφερε μετά την επικράτηση σε βάρος των Κατερινιωτών: «Θα συγχαρώ τους παίκτες μου για την σοβαρότητα, την ένταση και τον σεβασμό που έδειξαν. Βρεθήκαμε αντίπαλοι με μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που μας έκανε δύσκολο το έργο. Προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, αλλά αυτό που μου άρεσε είναι ότι παρά τις δυσκολίες συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Οι παίκτες έμειναν ψύχραιμοι και συνέχισαν στο πλάνο που είχαμε. Με το που χανόταν η μπάλα, οι παίκτες πίεζαν ψηλά και προσπαθούσαν να ανακτήσουν την μπάλα, και μετά το γκολ ήρθε η ηρεμία και οι χώροι που ψάχναμε.
Το 2-0 μπορεί να σε προδώσει καμιά φορά. Και ακριβώς το ίδιο νιώσαμε και στο 3-1 γιατί ξέραμε ότι με ένα γκολ μπορούσε να αλλάξει η ισορροπία. Ακόμα και μετά το 3-0 ο αντίπαλος έδειξε ότι δεν θα πετούσε λευκή πετσέτα. Συγχαίρω ξανά τον κόσμο και όσους βρίσκονται στην ομάδα».
Ο Όγιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του Βατανιακού, Σάκη Παπαβασιλείου: «Μπράβο και στον συνάδελφο μου και τον ευχαριστώ για τα λόγια του. Αυτή η αναγνώριση μίλησε βαθιά μέσα μου».

Για τους Ιρανούς: «Τίποτα ακόμα. Δεν έχω νεότερη πληροφόρηση».

Για τον επόμενο αγώνα με την Νίκη Βόλου: «Αισθάνομαι ότι η ομάδα πάντα έχει το απαραίτητο πάθος. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Αυτό είναι που με αφήνει ήσυχο να συνεχίσω την δουλειά μου. Όπως και να έχει η ομάδα είναι έτοιμη πάντα να προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα που θα κατέβω στα αποδυτήρια θα ξεκινήσω να μιλάω στους παίκτες για τον επόμενο αντίπαλο».

Για τα κουπόνια οικονομικής στήριξης και την αποθέωση από τον κόσμο: «Εμείς 5 Φεβρουαρίου θα κλείσουμε τους πρώτους τρεις μήνες. Έχω πει ότι αυτά που ζω είναι τιμή για μένα. Το είπα και χθες όπου βρέθηκα με τους βετεράνους. Ήδη έχω αρχίσει να μαθαίνω αρκετά πράγματα εκ των έσω και αυτό που με έχει ξαφνιάσει είναι το πάθος του κόσμου».

Για το αν η ομάδα θα κάνει και άλλες μεταγραφές: «Συνεχίζουμε να εξετάζουμε κάποιες πιθανότητες. Έχουμε μπροστά μας πολύ δυνατά παιχνίδια και συν το γεγονός ότι θα έχουμε απώλειες από κάρτες και τραυματισμούς, σήμερα σε αυτό το σκεπτικό κάναμε αλλαγές για να προφυλάξουμε παίκτες. Αυτή την στιγμή είμαστε λίγοι και πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλον».

Πηγή: iraklis1908.gr

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep