Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενισχυμένος για το σερί ο Ηρακλής

Η αποστολή του Γηραιού για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/2) με τον Βατανιακό, στο Καυτανζόγλειο.

Στον Ηρακλή εκτιμούν ότι αν κάνουν τα απολύτως απαραίτητα, τότε δύσκολα θα χάσουν το τρίποντο στο παιχνίδι με τον Βατανιακό. Ο Γκιγιέρμο Όγιος, βέβαια, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, ώστε να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που «τρέχουν». Φυσικά, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ξεχάσει ότι στον πρώτο γύρο γνώρισαν ντροπιαστική ήττα (1-0) από την ομάδα της Κατερίνης.

Στην προσπάθεια για κατάκτηση των τριών βαθμών ο Γηραιός, θα παραταχθεί δίχως τον Λίμα, που τελικά προτιμήθηκε να εκτίσει στο συγκεκριμένο ματς την ποινή της τιμωρίας του, ώστε να είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Τιμωρημένος είναι και ο Ματσούκας. Τραυματίας παραμένει ο Μπουκουβάλας, ενώ αναφορικά με τους τερματοφύλακες, εκτός έμεινε ο Κολίτσι.

Στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού επιστρέφουν οι Κηπουρός, Κοντέων και Τάι, όχι ωστόσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Γραμματικός και Κουρούπης. Τη 18άδα συγκροτούν οι: Κηπουρός, Χουάντερσον, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κραγιόπουλος, Κοντοδήμος, Τσιλιανίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Σαράφογλου, Ονουάτσι, Ζαχόρα, Χιονίδης, Μπάμπα, Κοντέων, Παληγεώργος, Τάι.

Last modified onΣάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep