Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τεράστια ώθηση οι οπαδοί»

Ο Γκιγέρμο Όγιος τόνισε ότι δεν πήγε στον Ηρακλή για να πουλήσει όνειρα.

Για το αήττητο σερί του Ηρακλή, τους οπαδούς των «κυανόλευκων» και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν, αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα μίλησε ο Γκιγέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός του Γηραιού δήλωσε στον Arena Fm:

«Είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος για τον Ηρακλή, δεν έχει να κάνει μόνο με το σερί που έχει κάνει η ομάδα, αλλά με τον τρόπο που ήρθε αυτό το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Αυτό με κάνει πολύ ευχαριστημένο και αυτό που ευχαριστεί περισσότερο είναι η ανταπόκριση που έχουν οι ποδοσφαιριστές μου και παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθούν να βγάλουν όλο και περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είμαι αισιόδοξος ότι το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο.

Η ομάδα χρειάζεται να συνεχίσει να δουλεύει, να συνεχίζει να παρουσιάζει πρόοδο, πρέπει να έχουμε διάρκεια και να αποδεικνύουμε όλο και περισσότερο ότι γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην ταυτότητα που προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα, να αυξήσουμε τις ικανότητές μας ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε. Οι παίκτες βλέπω ότι ήδη έχουν αρχίσει να νιώθουν άνετα με αυτό, το επιθετικό ποδόσφαιρο, το γρήγορο κλέψιμο της μπάλας. Ακόμα όμως χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, ώστε να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι έχουμε αποκτήσει την ταυτότητα την οποία επιδιώκουμε».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει η ΑΘ-10 στο πρόσωπό του:

«Είναι πραγματικά τιμή μου να με εμπιστεύεται τόσο πολύ ο κόσμος, εγώ θέλω να εστιάσω στο δικό μου κομμάτι. Είναι μεγάλη αναγνώριση και τιμή για μένα να βρίσκομαι 2.5 μήνες στην ομάδα και οι οπαδοί να με αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο. Έχω μάθει στην ζωή μου να δουλεύω σκληρά, να είμαι τίμιος και αυτή η αναγνώριση πραγματικά με συγκινεί και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την τιμή αυτή».

Για τα προβλήματα στην ομάδα και αν μπορούν να ξεπεραστούν:

«Αυτή την στιγμή είμαστε σε συνεχόμενες συναντήσεις για όλα αυτά τα προβλήματα και για το πώς θα μπορέσουμε να πορευτούμε. Δεν είναι μυστικό ότι διανύουμε μια περίοδο που η ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα, παρόλα αυτά προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που την κάνουμε με πολύ μεγάλη ανδρεία, γιατί όταν υπάρχουν προβλήματα πρέπει να έχεις και την ανδρεία να τα αντιμετωπίσεις. Η ομάδα θα πρέπει να βρει τον δρόμο για να ανέβει στην Α' Εθνική, δεν γίνεται ένας σύλλογος σαν τον Ηρακλή να παραμένει σε μια κατηγορία η οποία δεν αρμόζει στο μεγαλείο του. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν γύρω από τον Ηρακλή αλλά και από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν μια πολύ σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Θέλω να στείλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά στους ακροατές και σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή, που με δέχτηκαν τόσο όμορφα, αλλά και για την ευγνωμοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπό μου. Νιώθω ευλογημένος».

Για το αν θα ανέβει ο Ηρακλής:

«Θα δώσουμε όλο μας τον εαυτό για να τα καταφέρουμε, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ μια άνοδο, δεν είμαι μάντης, ούτε ήρθα εδώ για να πουλήσω όνειρα στον κόσμο του Ηρακλή. Θα κάνουμε μια υπερπροσπάθεια, είμαστε εδώ για να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και ακόμα παραπάνω άμα χρειαστεί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη και πίστη στους ποδοσφαιριστές αλλά και όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Από εκεί και πέρα το μεγάλο πλεονέκτημα που θα μας δώσει έξτρα ώθηση είναι η στήριξη των οπαδών, η δυναμική τους είναι τεράστια και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την υλοποίηση του στόχου. Ο Ηρακλής έχει μεγάλο λαό και πρέπει να του δώσουμε μια χαρά με την επιστροφή της ομάδας στη Superleague».

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 00:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep