Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κανένα θέμα εγγυητικής ο Ηρακλής»

O Γιώργος Μπέζας μίλησε για την κατάπτωση της εγγυητικής από τον Σάββα Κωφίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Ηρακλή, Γιώργος Μπέζας, στον Arena FM 89,4:

Για την κατάπτωση της εγγυητικής: «Ο δικηγόρος του Κωφίδη, Γιώργος Ζελελίδης, που όλοι ξέρουμε τι ρόλο έχει διαδραματίσει στην ιστορία υποβιβασμού του Ηρακλή αλλά και στο θέμα Ονουάτσι, πήγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μια συνταγματική και έγινε η κατάπτωση. Για όλα αυτά πήρε εντολή από τον κ. Κωφίδη».

Για την εγγυητική του Ηρακλή: «Τον Δεκέμβριο βγήκε απόφαση για μείωση του ποσοστού της εγγυητικής επιστολής όλων των ΠΑΕ. Η εγγυητική της ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει κάποιο πρόβλημα διότι η μείωση του ποσοστού από το 10% στο 5% του προϋπολογισμού που κατατέθηκε το καλοκαίρι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ακόμη έχει χρήματα για να φτάσει σε αυτό το ποσοστό, είναι πλέον πάνω από το 5%. Το ποσό μειώνεται περίπου στο μισό και πάλι είναι πάνω από το μισό στην εγγυητική αυτή. Άρα δεν έχει θέμα εγγυητικής ο Ηρακλής».

Για τον Κωφίδη: «Προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να μην φτάσει σε αυτό το σημείο γιατί θα είναι κακό και γι’ αυτόν. Τα λεφτά θα τα πάρει ούτως ή άλλως, όπως γίνεται και αυτή τη στιγμή με την κατάπτωση, τα χρήματα είναι δεσμευμένα στην τράπεζα και θα τα παραλάβει από εκεί, αλλά του είπαμε να περιμένει λίγο παραπάνω για να μπορέσει να τα πάρει.

Ίσως έφτασε σε αυτή την κίνηση γιατί υπήρξε μεγάλη πίεση από τον νομικό του σύμβουλο. Αλλά το θέμα κλείνει εδώ, η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει πρόβλημα με την εγγυητική της».

Για την κατάσταση σε όλες τις ομάδες: «Ήδη υπάρχει πρόταση για προσωρινά δελτία, για διάστημα ενός μήνα ώστε να λυθεί το θέμα, για να μπορέσουν να πάρουν όλες οι ομάδες ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, τις οποίες ο Ηρακλής τις έχει. Πλέον δεν υπάρχει το πρόβλημα που εντοπίστηκε πριν από δύο με τρία χρόνια, όταν δεν υπήρχε εγγυητική εποστολή και έπεφτε η ομάδα σε κατηγορία. Δυστυχώς η μόνη και η τελευταία ομάδα που έπεσε ήταν ο Ηρακλής».

Για το αν θα είναι παρών στα παιχνίδια: «Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες από τον νομικό σύμβουλο της ομάδας για να λυθεί αυτό το θέμα που αφορά μόνο τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αρχηγός σε όλα τα παιχνίδια είναι ο κ. Τσαλίκης, άρα δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν συμμετείχα στις λειτουργίες της ΠΑΕ. Πιστεύω ότι θα το λύσουμε μέσα στην εβδομάδα και το θέμα θα τελειώσει ώστε να βρίσκομαι κανονικά και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 09:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep