Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Υπάρχει συμβόλαιο με ρήτρα»

Ο γενικός αρχηγός της Γλυφάδας, Γιώργος Μαργέτης απάντησε μέσω του flnews.gr στη δήλωση του Νεφοντέν.

Ο πρόεδρος της ομάδας των νοτίων προαστίων με δήλωσή του στο flnews.gr δήλωσε άγνοια για τις τελευταίες κινήσεις που γίνονται στη Γλυφάδα. Ωστόσο, ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Μαργέτης με νέα τοποθέτηση στο flnews.gr υποστήριξε ότι, τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιάννης Κόντης έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τον Νεφοντέν, στο οποίο υπάρχει ρήτρα που αναφέρει ότι κανείς δεν μπορεί να παρέμβει στο έργο του γενικού διεθυντή!

Αναλυτικά ο Μαργέτης δήλωσε:

«Γενικός διευθυντής και μάνατζερ του συλλόγου είναι ο Γιάννης Κόντης με συμβόλαιο υπογεγραμμένο από τον Νεφοντέν. Μάλιστα, υπάρχει ρήτρα που θα εκπέσει από τα τηλεοπτικά που έχει λαμβάνειν η ομάδα αν δεν τηρηθεί ή υπάρξει πρόβλημα και παρέμβαση στη δουλειά του Κόντη από οποιονδήποτε!

Συνεπώς δεν χρειάζεται άδεια για να απολύει ή να προσλαμβάνει προπονητή. Σαφώς, λοιπόν και ισχύει η πρόσληψη του Κυριάκου Μίχα και οποιουδήποτε άλλο σε οποιαδήποτε θέση! Όσο για μένα, έχω συμβόλαιο σαν γενικός αρχηγός πάλι από τον Νεφοντέν και αρμοδιότητα για το τι θα κάνω, μείνω ή φύγω έχει ο Κόντης σύμφωνα με το συμβόλαιό του.

Η αλήθεια είναι πως μήνες τώρα προχωράμε ξέροντας πως τόσο ο Νεφοντέν, όσο και οι μέτοχοι είναι σε πλήρη αδυναμία να εκπληρώσον τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον σύλλογο. Σύντομα οι κύριοι αυτοί θα πάψουν να ασχολούνται με την ομάδα καθότι θα καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από ενδιαφερόμενους και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνέντευξη Τύπου και θα ειδοποιηθούν άπαντες οι ενδιαφερόμενοι, εμπλεκόμενοι άμεσα αλλά και ΕΜΜΕΣΑ. Εκεί θα γίνει μία αναδρομή για τη διαδρομή της ομάδας και με όλους τους εμπλεκόμενους από πέρυσι, μετά τα χρήματα που δόθησαν από γνωστό εφοπλιστή για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες τηε ομάδας και να κλείσει, έως και σήμερα. Εκεί θα δούμε και θα ακούσουμε με όλες τις λεπτομέρειες τα πάντα που αφορούν πρόσωπα και πράγματα για την ομάδα. Εγώ απλά ελπίζω να καλυφθεί η αύξηση και η ομάδα να βρει τον δρόμο της».

Last modified onΤετάρτη, 25 Δεκέμβριος 2013 15:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep