Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δυσοίωνο το μέλλον»

Για πράξεις που έγιναν εν αγνοία του μιλά στο flnews.gr ο πρόεδρος της Γλυφάδας, Νεφοντέν!

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον της Γλυφάδας, βάσει και των όσων υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νεφοντέν με δήλωσή του στο flnews.gr. Συγκεριμένα, κάνει λόγο για πράξεις και έγγραφα που υπεγράφησαν εν αγνοία του κα υποστηρίζει ότι έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Διαψεύδει ότι έγινε πρόσληψη προπονητή (αναφέρεται στον Κυριάκο Μίχα) και τονίζει πως οι προσπάθειές του να βρει χορηγούς, απέβησαν άκαρπες!

Αναλυτικά η δήλωση Νεφοντέν στο flnews.gr:

«Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Γλυφάδα δηλώνω ότι έχω καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την εξεύρεση χορηγών, οι οποίες, όμως απέβησαν άκαρπες. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να ενισχύσω ο ίδιος την ομάδα και ποτέ δεν προσέλαβα προπονητή ή οποιονδήποτε άλλον το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όλα αυτά αποτελούν παραπληροφόρηση και αγνοώ την πηγή τους.

Το τελευταίο διάστημα διαπίστωσα ότι έχουν γίνει πράξεις και έχουν υπογραφεί έγγραφα που δήθεν φέρουν την υπογραφή μου εν αγνοία μου. Έχω ήδη ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες για τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Δεδομένης της αδυναμίας νου να εξεύρω πόρους, θεωρώ ότι το μέλλον της ομάδας είναι δυσοίωνο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι απαντά ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Μαργέτης στο flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 24 Δεκέμβριος 2013 22:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep