Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλλιθέα - Πλατανιάς 1-1

Συγκλονιστικό φινάλε στο Ελ Πάσο, στο 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Πλατανιά.

 

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα η Καλλιθέα απέφυγε την ήττα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με ήρωα τον Αρβανίτη. Ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων ισοφάρισε σε 1-1 και διατήρησε την ομάδα του αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές. Αήττητος και ο Πλατανιάς, που εάν ήταν λίγο πιο ψύχραιμος στο τέλος, θα μπορούσε να κάνει το 3x3.

 

Ο Πλατανιάς άριστα στημένος αμυντικά, έκλεισε όλους τους χώρους στην Καλλιθέα που ήθελε αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Λαζαρίδη. Η μοναδική αξιόλογη φάση (23') του πρώτου μέρους ήταν μία σέντρα σουτ του Αρκούδα από δεξιά που βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των Κρητικών, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα ο Πλατανιάς επιχείρησε να βγάλει δύο-τρεις καλές αντεπιθέσεις, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετικές επιστροφές και καθάρισαν εύκολα τις λιγοστές επικίνδυνες στιγμές κοντά στην εστία του Τακίδη.

 

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς έγινε πιο πιεστικός, έκλεψε μπάλες ψηλά και για 25 λεπτά ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 60' μάλιστα χάρη στην εκπληκτική έμπνευση του Ναζλίδη πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο φορ των φιλοξενούμενων εκτέλεσε αριστουργηματικά τον Ναζλίδη και βάζει υποψηφιότητα από τώρα για ένα από τα καλύτερα τέρματα της σεζόν. Μετά το 70' όμως η Καλλιθέα άρχισε να ξαναπαίρνει τα ηνία. Ο Βαγγέλης Γούτης προχώρησε άμεσα στις αλλαγές του για να δώσει πνοή στη μεσαία γραμμή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά τον Πλατανιά, τον έβαλαν στα καρέ του και στο 82' άγγιξαν το γκολ σε κεφαλιά του Κουτρουμπή, την οποία απέκρουσε ενστικτωδώς ο Λαζαρίδης. Το ένα κόρνερ διαδεχόταν το άλλο, στην άμυνα των Κρητικών επικρατούσε πανικός και ο Αρβανίτης σε μία φάση διαρκείας, νίκησε τον αντίπαλο κίπερ γράφοντας το τελικό 1-1, που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο.

* Ο Πλατανιάς μετά από 270 λεπτά δέχεται το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα 
* Πολύ κακές οι καιρικές οι συνθήκες, με συνεχές ψιλόβροχο και πολύ δυνατό άνεμο, που πήρε τον πάγκο του Πλατανιά. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τα τελευταία δέκα λεπτά όρθιοι. 
* Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά όχι από το αποτέλεσμα έφυγαν οι φίλοι της Καλλιθέας, που περίμεναν τη νίκη, όπως έλεγαν στα πηγαδάκια μεταξύ τους μετά το τέλος της αναμέτρησης
* Χωρίς του Ντιαλό, Μαρουκάκη και Μιχαλόπουλο αγωνίστηκε η Καλλιθέα, οι Θεοδωρέλλης, Γκολέμης και Σκούρτης έλειπαν από τον Πλατανιά

* Περίπου 700 ήταν οι φίλοι της Καλλιθέας που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Κατσίκης, Πρίπου (68' Ρουσάκης), Ντακόλ, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Καλτσάς (76' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Σταύρου, Πλατέλλας, Ματσούκας (74' Βιδάλης).

 

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Πότσι, Γκονζάλες (90+3' Μανουσάκης), Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (90' Δρακάκης), Δράμι (73' Παπαζούδης).

 

 

* Λήξη του αγώνα

* Επεισόδια με το τέλος του αγώνα. Ναζλίδης, Κουτρουμπής, Λαζαρίδης και Μαραγκουδάκης ενεπλάκησαν σε μίνι σύρραξη, αλλά σύντομα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

94' ΓΚΟΛ 1-1 για την Καλλιθέα. Ο Αρβανίτης με σουτ από κοντά ισοφάρισε για την Καλλιθέα.

91' Ο Μανουσάκης στη θέση του Γκονζάλες για τον Πλατανιά.

* Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων έδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

90' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Δρακάκης στη θέση του σκόρερ Ναζλίδη.

87' Οι αναπληρωματικοί του Πλατανιά βλέπουν πλέον όρθιοι την εξέλιξη της αναμέτρησης.

85' Απίστευτο σκηνικό στο Ελ Πάσο. Ο δυνατός αέρας σήκωσε στον αέρα τον πάγκο του Πλατανιά, αλλά και αυτόν των διαιτητών.

82' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα. Φάουλ του Πλατέλλα, απέκρουσε ο Λαζαρίδης την κεφαλιά του Κουτρουμπή. Πιέζει πολύ η Καλλιθέα.

77' Κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή της Καλλιθέας.

75' Αλλαγή για την Καλλιθέα. Ο Φουντουκίδης στη θέση του Καλτσά.

73' Αλλαγή για τον Πλατανιά τη θέση του Δράμι, πήρε ο Παπαζούδης. Δεύτερη αλλαγή για την Καλλιθέα, στη θέση του Ματσούκα, μπήκε ο Βιδάλης.

 

72' Κίτρινη κάρτα στον Γκονζάλες του Πλατανιά

 

* Προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς η Καλλιθέα και να πιέσει. Ο Πλατανιάς αρχίζει να κλείνεται. Διαδοχικά κόρνερ για τους γηπεδούχους αλλά χωρίς αποτέλεσμα

66' Ο Ρουσάκης θα πάρει τη θέση του Πρίπου, στην πρώτη αλλαγή για τον κ. Γούτη

64' Μακρινό φάουλ από τον Ντακόλ, δεν ανησύχησε τον Λαζαρίδη. Ετοιμάζει αλλαγή η Καλλιθέα.

 

60' ΓΚΟΛ!!! Εκπληκτικό τέρμα για τον Πλατανιά με γυριστό σουτ του Ναζλίδη στην κίνηση μετά από κεφαλιά πάσα του Μαραγκουδάκη. 0-1 για τους Κρητικούς που έχουν μπει πολύ δυνατά στην επανάληψη. Εξαλλοι οι πανηγυρισμοί, όλοι οι παίκτες πήγαν στον πάγκο μαζί με τον κ. Καβακά.

 

54' Καλή εκτέλεση από τον Μιρτσέτα, έδιωξε με γροθιές ο Τακίδης. Στη συνέχεια της φάσης, ο Ραπτάκης έκλεψε από τον Πλατέλλα στο χώρο του κέντρου, έδωσε στον Μαραγκουδάκη, αυτός με τη μία στον Μιρτσέτα, που έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Τακίδης μπλόκαρε σταθερά. Πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

53' Εντυπωσιακή ντρίμπλα του Ναζλίδη και φάουλ για τον Πλατανιά σαν κόρνερ

 

51' Χτύπησε σε μία προσπάθεια για τάκλιν ο Ραπτάκης του Πλατανιά, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό

 

* Η Καλλιθέα έχει με το μέρος της στο δεύτερο ημίχρονο τη φορά του ανέμου

 

45' Εναρξη δευτέρου μέρους. Ο Πλατανιάς στη σέντρα.

 

* Οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο. Ολα έτοιμα για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή.

 

* Με ένταση η προθέρμανση των αναπληρωματικών του Πλατανιά, πιο χαλαρά αυτοί της Καλλιθέας.

 

45' Λήξη ημιχρόνου

 

44' Φάουλ σε καλή θέση για την Καλλιθέα, το κέρδισε ο Πλατέλλας, πέρασε όμως ανεκμετάλλευτο, αφού έδιωξαν οι αμυνόμενοι

 

42' Καλή ανάπτυξη από τον Πλατανιά, πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διώξει σε κόρνερ ο Σταύρου, τη συρτή σέντρα του Παληγεώργου

* Ορθιοι και οι δύο τεχνικοί δίνουν συνεχώς εντολές

35' Σουτ του Ναζλίδη για τον Πλατανιά, μπλόκαρε εύκολα ο Τακίδης

 

34' Μακρινό σουτ του Δράμι για τον Πλατανιά χωρίς στόχο

 

* Ο αέρας είναι τόσο δυνατός στο «Ελ Πάσο» που μετακίνησε ακόμη και τον πάγκο του Πλατανιά! Οι πρώτες ψιχάλες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

 

30' Παιχνίδι κέντρου στο τελευταίο πεντάλεπτο χωρίς κάτι το αξιόλογο

 

23' Πολύ καλή σέντρα-σουτ του Αρκούδα, με υπερένταση σε κόρνερ ο Λαζαρίδης. Εχει πάρει μέτρα η Καλλιθέα και έχει κερδίσει ήδη τρία κόρνερ.

 

20' Επικίνδυνο μαρκάρισμα του Μαραγκουδάκη στον Πρίπου, δεν τραυματίστηκε ο Ρουμάνος της Καλλιθέας

 

18΄ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μιρτσέτα για τον Πλατανιά, η μπάλα πολλά μέτρα άουτ

 

15' Καλό σουτ του Ντακόλ, σε κόρνερ έδιωξε ο Λαζαρίδης.

 

* Με καθαρό 4-4-2 παίζει η Καλλιθέα, με 4-2-3-1 ο Πλατανιάς και τον Μαραγκουδάκη στο δεξιό φτερό.

 

* Σε μέτρια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος

 

10' Η Καλλιθέα ξεκίνησε δυναμικά και απείλησε με τον Ντακόλ με μία σέντρα που μπλόκαρε ο Λαζαρίδης, καλά οργανωμένος ο Πλατανιάς, προσπαθεί να πάει το ματς σε αργό τέμπο και να χτυπήσει στην κόντρα.

 

* Με τις κλασικές γαλανόλευκες εμφανίσεις και κάθετη ρίγα η Καλλιθέα, με ερυθρόλευκες και οριζόντιες ρίγες ο Πλατανιάς.

* Παρότι οι εκτίμησεις ανέφεραν για παρουσία αρκετού κόσμου στο «Ελ Πάσο» μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της Καλλιθέας, η προσέλευση δεν ξεπερνά τα 700 άτομα, ελέω και του καιρού που δεν είναι σύμμαχος. Αρκετό το κρύο και βαρύς ο ουρανός, δεν αποκλείεται να βρέξει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

1' Εναρξη αναμέτρησης με την Καλλίθεα στη σέντρα


Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ώρα έναρξης: 15:00

Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Καλλιθέας

Διαιτητής: Χατζής (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

4ος διαιτητής: Καμπακής (Εύβοιας)

 

 

Last modified onΚυριακή, 13 Νοέμβριος 2011 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep